Annonce
Give Avis

Endelig: Givskud Zoo åbner for fulde gardiner

Når Givskud Zoo - Zootopia endelig kan slå portene op fredag den 29. maj, kan gæsterne glæde sig til at opleve et nyt bongoanlæg med en nyetableret gangsti.Foto: Givskud Zoo
Når Givskud Zoo - Zootopia endelig kan slå portene op fredag den 29. maj, kan gæsterne ud over det dejlige gensyn med parkens mange dyr og aktiviteter også glæde sig til at opleve et nyt bongoanlæg med en nyetableret gangsti.
Annonce

GIVSKUD: Efter måneders nedlukning og usikkerhed er det nu sikkert og vist; GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA slår portene op fredag den 29. maj 2020 kl. 10.00

- Det er simpelthen så skønt, og vi glæder os virkelig til igen at kunne tage imod vores gæster. Det har været en meget svær tid, og vi håber, at vi med den kommende åbning kan indhente noget af det tabte, siger direktør Richard Østerballe

Når parken åbner, kan gæster glæde sig til at opleve et helt nyt bongoanlæg. Det er etableret i forbindelse med en ny sti, der forbinder to af parkens store parkeringsområder.

- Det har længe været et ønske både fra vores og vores gæster side at man kunne gå hele vejen gennem parken. Og det bliver nu muligt med den nye sti, siger direktøren og tilføjer:

- Samtidig er vi utrolig glade for at kunne vise vores nye anlæg, som i den grad viser bongoerne i et mere naturligt miljø. Det er en skovantilope, og det nye anlæg giver bedre mulighed for at vise, hvordan den truede art lever i naturen i Afrika.

Annonce

Forberedelser i de kommende dage

Den forestående åbning betyder, at parken nu får rigtig travlt.

- Vi har hjemsendt mange medarbejdere, og dem skal vi nu have kaldt ind igen for at gøre klar til parkens åbning. Vi skal både klargøre parken, som vi plejer før hver sæsonåbning- med bestilling af varer, rengøring, finpudsning og så videre. Og så skal vi gøre den klar ud fra retningslinjer fra myndighederne i forhold til COVID-19 og smittebeskyttelse. Så der er nok at se til. Derfor kan vi heller ikke bare åbne parken fra den ene dag til den næste, siger Richard Østerballe.

Åbningen den 29. maj 2020 er en fuld åbning af parken, hvor også salgssteder vil holde åbent. Dog vil der være visse restriktioner, som parken skal overholde.

For eksempel bliver det i første omgang ikke muligt at gennemføre fodringer med formidling samt ture bag kulisserne på grund af forsamlingsforbuddet. Men når det hæves den 8. juni, vil parken se på at udvide aktiviteterne for gæster.

Annonce

Restriktioner i parken

Der vil i forbindelse med åbningen være forskellige restriktioner i parken ud fra krav fra myndighederne. For eksempel er det endnu ikke tilladt at samles i større grupper. Derfor vil der i første omgang ikke være fodringer med formidling.

Undervisning, rundvisninger og ture bag kulisserne kan heller ikke gennemføres.

Og det er ikke muligt at benytte parkens safaribusser.

Når forsamlingsforbuddet hæves, vil tilbud om aktiviteter i parken blive udvidet.

Givskud Zoo holder løbende øje med udviklingen af COVID-19, og parken følger alle anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne for at minimere smitte.

Nu genåbner man parken den 29. maj, men situationen med nedlukning har presset parken økonomisk, og tabet skal gøres op i millioner.

Du kan derfor gøre godt og hjælpe parken og dyrene ved at donere et valgfrit beløb via MobilePay. Det gør du på nummer 94618.

Husk at skrive "COVID-19 gave" i emnefeltet.

Hvis du donerer 200,- eller mere, kan din donation fratrækkes i skat. Hvis du vil gøre brug af det, skal du kontakte os pr. mail: tl@givskudzoo.dk.

Skriv dit telefonnummer i mailen, og så ringer Givskud Zoo dig op for at registrere dit cpr-nummer til SKAT.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce