Annonce
Give Avis

Endelig: Thyregod Fritidscenter åbner både svømmehallen og det nye fitnesscenter

Efter en lang udmarvende coronanedlukning kunne Thyregod Fritidscenter mandag den 15. juni åbne dørene for både svømmehallen og det nyrenoverede fitnesscenter til stor glæde for folk både i og omkring Thyregod.
Annonce

THYREGOD: Onsdag den 11. marts sagde det bare 'bum'. Stort set hele landet lukkede ned grundet coronakrisen, og det ramte naturligvis også både Thyregod Fritidscenter og Kursuscentret.

Hallen lukkede, svømmehallen og badelandet ligeledes, det nye fitnesscenter kom aldrig i brug for alvor, og på kursuscentret væltede det ind med den ene aflysning af fester og selskaber efter den anden.

Byen var på den front totalt lammet.

Tre måneder senere er der for alvor atter blevet tændt lys i hal og svømmehal, lige som fitnesscentret har haft sine første medlemmer i gang med at bøje jern.

-Vi måtte ret beset godt have åbnet den 8. juni i forhold til meldingerne fra sundhedsmyndighederne og regeringen, men vi var ikke helt klar. Vi skulle have 100 % styr på vandtemperaturer, vandbehandling og rengøring, inden vi ville åbne, så der gik lige en uges tid med masser af travlhed, fortæller Lone Jørgensen, der er centerleder i Thyregod Fritidscenter.

Annonce

Udfordrende uger med forvirrende meldinger

Hun kan melde om nogle udfordrende uger op til åbningen med en række forskellige og til tider ikke helt klare meldinger fra diverse myndigheder, hvilket var svært at manøvrere i.

- Egentlig havde vi grundet coronaen planlagt at gå i gang med renoveringen af omklædningsrummene, men da meldingen så kom lørdag den 6. juni, at vi måtte åbne den 8. juni, blev de planer så lagt i skuffen igen. Vi vil ikke byde vores gæster at skulle vente yderligere nogle uger på at komme i svømmehallen pga. renovering, siger Lone Jørgensen.

Centerleder Lone Jørgensen glæder sig til, at der igen kommer fuld tryk på kedlerne både i svømmehal og fitnesscenter. Foto Jim Hoff

I coronaperioden har personalet, der modsat personalet i kursuscentret, ikke har været hjemsendt, været i gang med en række praktiske opgaver. Opgaver man normalt ikke har tid til i en travl hverdag, hvor driften bare pumper derudaf.

- Vi har så været lidt uheldige med timingen med genåbningen i forhold til vores bademester Kurt, der egentlig troede han havde tid til at få klaret en håndoperation. Han er nu ude en tre til seks måneder, men vi må klare os så godt, vi kan uden ham i en periode, siger Lone Jørgensen.

Coronaen har dog ikke helt sluppet sit tag, så gæsterne kan ikke benytte omklædningsskabene i omklædningsrummere. Her giver man så tilladelse til, at man efter omklædning tager sit tøj med ud i svømmehallen eller badeland.

Svømmehallen er nu også åben for morgensvømmerne, og når vi når ind i uge 27, er det sommeråbningstiderne, der gælder. Her er der åbent samtlige dage fra 10.00 til 13.00 og 17.00 til 20.00. Morgensvømmerne kan stadigvæk møde ind fra klokken  6.00 til 8.00.

Annonce

Håber på økonomisk rygdækning fra kommunen

Det nye flotte fitnesscenter er også taget i brug. Her må der maks være 15 medlemmer inde ad gangen på de godt 200 kvadratmeter. Her kan man som medlem få en kode hos Lone Jørgensen, så man kan låse sig ind fra 5.00 til 22.00.

- Alt i alt har det været en hård periode med nedlukningen, ikke mindst økonomisk. Men vi savner jo også alle vores svømmere og medlemmer i fitnesscentret, så det bliver så godt at komme i gang igen og få en god snak med folk, sige Lone Jørgensen.

Det nye flotte fitnesscenter kan nu endelig tages i brug. Grundet coronaen må der dog højst være 15 medlemmer i gang ad gangen. Foto Jim Hoff

Hun håber på, at kommunen vil kigge velvilligt på at stå klar med noget økonomisk rygdækning til Thyregod Fritidscenter, hvis det sidst på året viser sig, at det ser skidt ud med økonomien.

- Der har jo stadig været udgifter til drift, vedligehold osv, mens der har været lukket ned for indtjeningsmulighederne. Den problematik kender man til i mange haller rundt omkring, så lad os håbe, at der gives mulighed for noget hjælp, så vi også kan køre trygt og godt videre fremover, lyder håbet fra Lone Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce