Annonce
Give Avis

Enmandshæren Jesper: Det handler om at skabe en arbejdsplads jeg selv ville elske at være ansat i

Jesper Hoffmann startede op som selvstændig med Hestlund Consult 1. januar 2022, og nu er firmaet i så stor vækst, at han søger medarbejdere. Foto: Jim Hoff
I januar 2022 sprang Jesper Hoffmann ud som selvstændig med firmaet Hestlund Consult. Det handler om bogføring, controlling, økonomistyring samt risikostyring, og det der startede som en regulær enmandshær vækster nu så meget, at Jesper Hoffmann er i gang med at ansætte flere folk.

GIVE: Efter en 17 år lang karriere i økonomibranchen med regnskab, controlling, risikostyring og revision som spidskompetencer, gik Jesper Hoffmann solo i januar 2022, hvor han sprang ud som selvstændig med virksomheden Hestlund Consult.

Som navnet antyder befinder firmaet sig på Hestlundvej mellem Give og Bøllund, og det var også her, at Jesper og hans kone Sahra, der er dyrlæge, slog sig ned i 2014, hvor de købte en grund og byggede hus, som de rykkede ind i i 2014.

Jesper Hoffmann kommer med massevis af erfaring indenfor økonomibranchen, hvor han har arbejdet for en række forskellige danske firmaer både i Danmark og udlandet, eksempelvis Kina og Slovakiet, som økonomichef og controller. Han har også arbejdet for Ecco med Europa og Asien som "spilleplade".

Annonce

Lidt for meget fart på: Så ramte stressen

I mange år var basen København, men i 2014 ønskede Sahra, der er fra Gludsted, at vende tilbage til de jyske rødder, og valget faldt altså på Give, hvor parret i dag bor med de to børn på en smuk nybygget ejendom på Hestlundvej 1.

Da familien flyttede ind i det nye hus i Hestlund var Jesper ansat ved Automative i Vejle, men her blev han fyret i november 2019, og det var her at tanken om at blive selvstændig for alvor blussede op. Den ide blev dog godt og grundigt skudt ned af coronaen, og i stedet fik Jesper job i Horsens, hvor han skulle sælge software.

- Et superspændende job, hvor der virkelig var fart på. Måske lidt for meget fart, for jeg gik ned med stress og var ude i to måneder. Jeg havde en god dialog med min daværende chef, og det endte med, at jeg startede op som selvstændig den 1. januar 2022 med Hestlund Consult med bogføringsmæssig og økonomisk servicering af SMV-enheder. Her blev min tidligere chef min første kunde, så han var med til at give mig en god start, fortæller Jesper Hoffman.

Annonce

Balancen mellem arbejds- og familieliv i fokus

Han er glad for sit nye liv som selvstændig, hvor han nu meget bedre kan finde balancen mellem familieliv og arbejdsliv.

- Det giver os meget større fleksibilitet, at jer nu er selvstændig og kan løse rigtig mange arbejdsopgaver her hjemmefra mit kontor på 1. salen. Når ens hobby også er ens arbejde, skal man passe meget på med timetallet i forhold til også kunne passe sin familie. Jeg forsøger at holde mig på 160 timer om måneden, og det lykkes meget fint lige nu. Jeg har ikke ret meget tid til at gå på jagt, som er min store hobby, men det er også fordi, at jeg prioriterer tiden med familien og mine to børn højt, siger Jesper.

Efter godt tre måneder er der kommet så meget tryk på kedlerne hos Hestlund Consult, at Jesper har pr. 1. maj ansat sin første medarbejder, en bogholder, der skal tage trykket af de mange arbejdsopgaver, der er væltet ind i formaet siden opstarten.

- Og jeg har ambitioner om at ansætte endnu flere folk. Derfor er jeg i gang med at råbe kompetente økonomichefer og controllere op, som jeg gerne vil have tilknyttet min virksomhed. Potentialet for vækst er bestemt til stede, så det er nu, jeg skal udnytte det momentum. gerne folk med iværksætterblod i årerne, og gerne folk der kan se sig selv servicere både danske og udenlandske kunder, siger Jesper Hoffmann.

Annonce

En arbejdsplads jeg selv ville elske at være ansat i

Virksomheden beskæftiger sig med en bed vifte af services indenfor det økonomiske felt lige fra optimering til automatisering.

- Ud over klassisk bogholderi og CFO-services dækker vi også behovet for lidt tungere support samt en række specialopgaver. Jeg har flere gange rykket rykket ud som en en-mands taskforce, både i forbindelse med opstart af nye virksomheder og daglig økonomisk drift. Jeg har som sagt kunder fra det meste af landet, men vil også rigtig gerne have kunder her fra lokalområdet, siger Jesper Hoffmann og fortsætter:

-  Der ligger mange spændende virksomheder her i området, og det er da også min hensigt at understøtte Giveområdet ved at skabe arbejdspladser her hos Hestlund Consult. Og så er det min helt klare hensigt at skabe en arbejdsplads, som jeg selv ville elske at være ansat i, og hvor jeg har de ansattes ryg, konstaterer Jesper Hoffmann.

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Annonce
Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Få pølsebod til tilbudspris: Sidste gang var der ingen ansøgere - nu sætter kommunen lejen ned

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Give Avis

Tankanlæg er blevet påkørt otte gange på tre år: I den kommende uge skal større renovering også afhjælpe det problem

Give Avis

Efter fire år kaster pølsemanden håndklædet i ringen: Slut med ristede hot dogs og burgere på Hjortsvangen

Annonce