Annonce
Give Avis

Er DU Gives kommende stormester i hot dog-spisning?

Black Friday-udvalget bestående af Claus Villumsen og Henrik Henriksen har allieret sig med pølsemanden Brian Jensen, og sammen afholder de Givemesterskaberne i hot dog-spisning til Black Friday. Og bare rolig: Ingen af de tre herrer stiller selv op, så alle har en chance. Foto: Jim Hoff
Verdensrekorden i hot-dog spisning på 10 minutter lyder på 73, danmarksrekorden lyder på 42 hot dogs på 15 minutter - men hvad lyder den lokale rekord på her på Give-egnen? Det ved vi simpelthen ikke, men det bliver der lavet om på til Black Friday.
Annonce

GIVE: For seks år siden lancerede Give Handel & Erhverv forbindelse med Black Friday en stor flødebollespisningskonkurrence på Torvet i Give. Her præsterede byens børn så flot, at de røg i Børnenes Rekordbog - til stor misundelse for de mange voksne, der gerne havde deltaget i den lækre guffe-konkurrence.

Men nu har alle på 16 år og opefter en chance for evig berømmelse og lokal udødelighed, idet det kreative og geniale Black Friday-udvalg, Claus Villumsen og Henrik Henriksen, lancerer en ny mulighed for byens og omegnens borgere for at råspise/grovæde sig til legendestatus, hæder og ære.

Mine damer og herrer, må vi præsentere: Givemesterskaberne i hot dog-spisning for både højre- og venstrehåndede! Ja mesterskaberne er endog åben for piger og kvinder, hvilket tilfører konkurrencen et absolut internationalt tilsnit.

Det er Brian Jensen og hans rullende fast-food-truck, pølsevognen "Hos Jensen", der er mesteskabernes ankerpunkt, og den drabelige ædedyst kommer til at foregå fredag den 29.11. på Torvet i Give med starttidspunkt klokken 21.17 - præcist.

Annonce

9 deltagere direkte i finalen

Men hov! Hvordan deltager man i mesterskaberne, tænker du nok, kære læser! Er det nok bare at være skidesulten og at elske en ristet med det hele? Ikke helt, men det er et ganske godt grundlag at starte på, så absolut.

Er du sikker på, at DU er Give-egnens kommende stormester i hot dog-spisning skal du gøre følgende:

1.Du møder op ved pølsevognen 'Hos Jensen' på Hjortsvangen - og her er det smart grænsende til intelligent at gøre det i åbningstiden.

2.Du fortæller Brian Jensen, pølsemanden, at du gerne vil deltage i hot dog-mesterskaberne. Han skriver dit navn og telefonnummer ned på tilmeldingslisten.

3.I løbet af uge 48 udtrækker Brian Jensen de 9 finaledeltagere, der ud over berømmelsen og en sikker plads i den lokalhistoriske legendebog skal dyste om en stor flot pokal og et gavekort på 500 kroner til "Hos Jensen".

4.Deltagerne får direkte besked - enten face to face eller over telefonen. Og så kan man ellers gå i træningslejr.

Annonce

Kun hele hot dogs tæller - og de skal blive i maven

Konkurrencereglerne er som følger:

Man spiser om kap i 3-mandshold i 10 minutter pr. hold. Holdene sættes af Brian Jensen. De hot dogs, der spises er klassiske ristede hot dogs med 'fuld plade'. Ikke noget med at springe over agurkerne og de rå løg.

Når de tre hold har spist op/spist om kap i de tre gange 10 minutter, er vinderen den person m/k, der har spist flest hot dogs på de afstukne 10 minutter.

Konkurrencen vil være under skarp opsyn af de to strenge dommere Claus Villumsen og Henrik Henriksen, og her må det nævnes, at sidstnævnte møder op med stor autoritet, idet han har en fortid som uofficiel østjysk mester i bøfsandwich - med sovs.

Bemærk: Der tælles kun hele hot dogs, og skulle en af deltagerne grundet kvalme og alt for fuld mavesæk komme til at lave en omvendt spisning, er man ude af konkurrencen.

Og muligvis på forsiden af Give Avis tirsdagen efter, smiley!

God kamp - vi glæder os til at kåre den lokale mester i hot dog-spisning, som altså kan gå fra gerningsstedet med et gavekort på 500 kroner til "Hos Jensen" samt den nye mesterskabspokal.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce