Annonce
Give Avis

Er Give det nye mekka for modeshows?

Klunz by Ilsøe og Zjoos afholdt sammen med en række samarbejdspartnere modeshow tirsdag aften i Ikærhallen, hvor 204 gæster mødte op til første spisning og senere liv og glade dage på catwalken. Privatfoto
De kom fra Århus, Risskov, Højbjerg, Viborg, Kolding, Vejle, Grindsted, Billund og de nærliggende byer i lokalområdet: 204 gæster havde taget turen til Ikærhallen i Give tirsdag aften, hvor Klunz by Ilsøe og Zjoos med samarbejdspartnere afholdt modeshow.

GIVE: Give er som bekendt blandt andet kendt for Solhjulet og Skulpturbyen, vores danmarksmestre i tennis, 2. divisionsholdet i håndbold, den fremadstormende cykelklub og måske også en lille smule, smiley, for den gule skærekage med citronsmag, der fremstilles på Hjortsvangen.

Og nu skal der måske føjes endnu et begreb til denne prominente liste, for noget kunne tyde på, at modeshows også er på vej ind på listen over ting, der gør Give kendte.

Tirsdag aften afholdt Zjoos og Klunz by Ilsøe med en række samarbejdspartnere stort modeshow i Ikærhallen med i alt 204 gæster, der kom fra nær og fjern.

Annonce

Drømmescenariet hed 200

Eventen var rykket fra Ikærhallens kantine til selve hallen for at få mere plads til både catwalk og gæster, og samtidig var det også med et stille håb fra arrangørerne om, at man kunne nå drømmescenariet med 200 gæster.

- Sidste år samlede vi 162 gæster, og med mere plads og med den efterspørgsel vi mærker på vores modeshow, har vi en fornemmelse, at at vi godt kan nå op på 200 gæster, udtalte Lis Lundstrøm fra Zjoos og Suzette Ilsøe fra Klunz by Ilsøe til avisen nogle uger før modeshowet.

Og målet blev opnået. Der blev solgt 204 billetter, og arrangørerne måtte endda sige nej til flere, da folk kom i sidste øjeblik.

- Desværre måtte vi sige nej til nogle, da alle goodiebags var pakket og maden til spisningen før showet var bestilt. Men når det er sagt, synes jeg da nok, at vi kan konstatere, at vi er kommet på danmarkskortet efter nu tre år med velbesøgte modeshows, siger Suzette Ilsøe med et stort smil.

Annonce

Masser af ros fra deltagerne

Alle gæsterne fik ud over et flot show og de føromtalte goodiebags med bl.a. gavekort fra Zjoos og Klunz by Ilsøe også gaver fra nogle de to butikkers leverandører samt fra Klinik La Vie og Salon Petit. Sidstnævnte sørgede for at sætte hår på modellerne.

- Vi havde gaver og overraskelser for cirka 15.000 kroner, rigtig flot. Der var mange lækre sager til værdier op til 1000 kroner pr. del. Alt i alt havde vi bare en fantastisk aften, som gik over al forventning, og vi er rigtig glade for, at modeshowet denne gang blev afholdt i hallen. Der var mere plads, og det var nemmere at komme til. Vi har efterfølgende efter modeshowet folk der kommer ind hver dag og siger tak for en fantastisk inspirerende og flot tilrettelagt aften. Det er vi rigtig glade for, siger Suzette, der sender en stor tak til GISK for at stille an og lave mad.

Annonce

- Næste gang samler vi endnu flere

De to butikker havde allieret sig med nogle samarbejdspartnere, der også kom på scenen. Således var Lotte Höhrmann var på scenen for fortælle om den store hunde-event i weekenden 28.-29. maj på Lilleskov slot i Thyregod, hvor der udover en masse andre aktiviteter også er koncert med Jacob Svejstrup

I pausen var Cecilie Rose Kristensen, der er indehaver af Klinik La Vie i Vestergade i Give, på scenen, hvor hun fortalte om alle de behandlinger, hun udfører i sin klinik.

Dette års store succes har i den grad Give arrangørerne endnu mere blod på tanden i forhold til at stable endnu et modeshow på benene.

- Vores kolleger i andre byer troede ikke på, at vi i “lille Give” kunne samle så mange. Det er vores anden gang med sådan et stort show, men vi regner med at samle endnu flere næste gang der skal gåes catwalk i hallen, lyder det forventningsfuldt fra Suzette Ilsøe.

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Annonce
Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Få pølsebod til tilbudspris: Sidste gang var der ingen ansøgere - nu sætter kommunen lejen ned

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Give Avis

Tankanlæg er blevet påkørt otte gange på tre år: I den kommende uge skal større renovering også afhjælpe det problem

Give Avis

Efter fire år kaster pølsemanden håndklædet i ringen: Slut med ristede hot dogs og burgere på Hjortsvangen

Annonce