Annonce
Give Avis

Esbjergenser løb med guldet i GTKs Frisør Morgenhår Open

Jonas Hembo Mathiasen fra Esbjerg Tennisklub vandt Give Tennisklubs turnering Frisør Morgenhår Open og kunne forlade Gryden med titel, ære og 1000 kroner i gevinstsum. Foto Jim Hoff
Efter tæt på 12 timers tennis i 'Gryden' fandt man vinderen på GTKs Frisør Morgenhår Open. To jyder fra Esbjerg og Aarhus kæmpede om guldet i finalen, og pokalen gik til Jonas Hembo Mathiasen fra Esbjerg Tennisklub, der besejrede Asger Buus Andersen fra Århus 1900.
Annonce

GIVE: 12 spillere med både divisions- og elitedivionsstatus dystede hele søndag på tennisbanerne i 'Gryden' i Give for at finde frem til den endelig vinder af turneringen 'Frisør Morgenhår Open'.

Kampene blev, som der efterhånden er ved at være tradition for, afbrudt et par gange af regnbyger, og det betød, at finalen først blev sat i gang klokken 20.10, cirka to timer senere end planlagt.

Turneringen var som noget ganske nyt indenfor den danske tennisverden helt gratis for deltagerne at være med i, idet dagens turneringssponsor, Frisør Morgenhår, sammen med GTK dækkede udgifterne.

Asger Buus Andernsen fra Århus 1900  kom i finalen med flot sejr i en rigtig god og velspillet semifinale over Martin Nygaard Knudsen fra KB. Foto: Jim Hoff

Det betød for det første, at der var fri forplejning til spillerne hele dagen lige fra morgenmand til aftensmad, og at der også var plads i budgettet til pengepræmier til 1. og 2. pladsen, der kunne gå hjem med henholdsvis 1000 og 500 kroner.

Frisør Morgenhår havde også sponsoreret en fin gaveæske med hårprodukter til samtlige 12 spillere.

Spillerne kom fra klubberne Århus 1900, Esbjerg Tenniklub, KB , Lyngby, Vejle, Skovbakken og Give dystede i fire puljer, hvor hver puljevinder gik i semifinalen.

GTKs sportschef og stævnearrangør, Lars Baes repræsenterede Give, men han undlod i det gode værtskabs navn at gå videre til semifinalen, da der "jo også var en masse praktiske ogaver han skulle tage sig af under turneringen".

Annonce

Ren jysk i finalen

Semifinalerne kom til at bestå af Jonas Hembo Mathiasen, Esbjerg, der skulle op mod Alexander Schou fra Lyngby og Asger Buss Andersen, Århus 1900, der dystede mod Martin Nygaard Knudsen fra KB.

At jyden han er stærk og sej, det fik vi så bevis på her, for begge de jyske knægte besejrede deres københavnske modstandere, og dermed blev det en ren jyde-finale i 'Gryden' mellem Asger Buss Andersen og Jonas Hembo Mathiasen.


Dejligt at se, hvordan spillerne hyggede sig med hinanden mellem kampene. Mange af dem kender jo hinanden i forvejen, så det blev til mange gode snakke og brede smil

Lars Baes, sportschef GTK


Her trak esbjergenseren det længste strå med en sejr, der lød på 0-4, 4-1, 4-2, og som blev en kendsgerning, mens den blodrøde aftensol over Give overvejede at blive lidt længere oppe for at se finalen færdig.

Arrangørerne fra GTK, var ligeson de deltagende spillere, som pressen talte med, ovenud tilfredse med afviklingen.

- Vi havde en rigtig hyggelig og god dag her i 'Gryden' med en masse god tennis. Ikke mindst, da vi nåede semifinalerne og finalen, blev der budt på flot og spændende tennis. Og dejligt at se, hvordan spillerne hyggede sig med hinanden mellem kampene. Mange af dem kender jo hinanden i forvejen, så det blev til mange gode snakke og brede smil, siger Lars Baes.

Der var ikke samme tilskueropbakning som til en elitedivisionskamp, men der var bestemt folk på lægterne, også selv om et par regnbyger mente, de ville af med vandet i Give.

- En stor tak til Frisør Morgenhår, vores turneringssponsor, som muliggjorde det her projekt sammen med gode frivillige folk fra klubben og bestyrelsen. Vi håber meget på flere af lignende events med god sponsoropbakning, lavt tilmeldingsgebyr, fin forplejning og UTR-rating i både Give og et hav af andre danske tennisklubber, siger Lars Baes.

Næste gang GTK skal i ilden bliver den 8. august i Elitedivisionen, hvor Give hjemme i 'Gryden' møder HRT (Hørsholm-Rungsted) i en dyst, der ikke bare skal vindes, men gerne vindes stort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce