Annonce
Give Avis

Et stærkt fællesskab står klar til at løfte næste etape med det nye idrætscenter

Etape 2 af etableringen af det nye fælles idrætscenter i Give omhandler blandt andet opførelsen af en ny multihal med multisal med springgrav. Grafik: GISK og GUR
Etape et af etableringen af det nye fælles idrætscenter i Give er skudt i gang, og nu står et stærkt fællesskab funderet på 10 foreninger i byen klar til at gå ind og løfte næste etape, der blandt andet handler om etablering af en ny multihal

Give: Mandag den 7. september var der første spadestik på den nye kunstgræsbane i Give, tirsdag aften var der generalforsamling i GISK, hvor en ny bestyrelse blev sat sammen til sammen med foreningslivet i Give og Give Udviklingsrådet løfte de fremtidige opgaver omkring iværksættelsen af de næste etaper i etableringen af det nye fælles idrætscenter ved Søndermarkshallen.

- Det stærke fællesskab med de 10 foreninger som platform, styregruppen, der arbejder med visions- og helhedsplanen for projektet under GISK og Give Udviklingsråd, står nu sammen med en lang række lokale ildsjæle mere end klar til at løfte opgaverne omkring etape to, der blandt handler andet om opførelsen af en ny multihal ved Søndermarkshallen, siger Michael Egsgaard fra styregruppen.

Kommer selv med 5,5 millioner

Han kvitterer for, at mange har arbejdet hårdt siden 2014 med at få effektueret både visionsplanen og den praktiske gennemførelse af etape et, og at man netop under udførelsen af omtalte første etape også her indenfor de givne økonomiske rammer vil gå i gang med opgaver, der er direkte relateret til de ting, der er en del af arbejdet under etape to.

- Ser vi isoleret på etape to, har vi søgt om en kommunal bevilling på 33 millioner kroner. Og i forbindelse med det setup, kommer vi som lokalområde faktisk selv med 5,5 millioner kroner som tegn på vores store motivation til at komme i gang med arbejdet. En motivation, der også er båret oppe af den kendsgerning, at vi i den grad er presset på faciliteter og derfor meget gerne vil i gang med næste etape, konstaterer Michael Egsgaard.

Annonce

Handler om at styrke lokalsamfundet

Han fortæller ydermere, at der i både styregruppen og i foreningerne i og bag projektet er en udpræget hunger efter at fortsætte med den energi og drivkraft, der har båret byen frem til effektueringen af etape et i et godt og tæt samarbejde med såvel den kommunale forvaltning og byrådspolitikerne.

- Her må vi alle, både vi her i Give og politikerne i Vejle Kommune, være meget interesserede i at fortsætte med at styrke udviklingen her på Vejle kommunes vestegn. Det handler om at stå stærke og modstandsdygtige i forhold til omkringliggende kommuner som Brande og Billund, så vi ikke mister erhverv og befolkning i den retning. Det handler simpelthen om at styrke lokalsamfundet og fortsætte de gode takter, der er sat i søen fra kommunen side om byudvikling af Give, siger Michael Egsgaard.

Han henviser forøvrigt til, at det nye hold, der skal løfte de fremtidige opgaver via GISK er sat. Tirsdag aften blev den nye bestyrelse etableret, og også her mærker man ifølge Egsgaard en udpræget trang til at komme i gang med etape to.

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Holdbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce