Annonce
Give Avis

Første nederlag til Give: Ikast ville det mere!

Gives serie 1-mandskab indkasserede sæsonens første nederlag fredag til Ikast FC, der vandt fortjent 3-1 over topholdet fra Give. Foto: Jim Hoff
Så gik den ikke længere for Gives serie 1-mandskab, der fredag aften indkasserede sæsonens første nederlag mod et veloplagt og tændt Ikasthold, der fortjent vandt 3-1 på kunstgræsset på Ikast Stadion
Annonce

GIVE: Efter hele otte kampe i træk unde nederlag sluttede festen fredag aften i Ikast FC for Gives serie 1-mandskab.

Her tabte rækkens ubestridte tophold med 3-1 til et veloplagt og på dagen bedre hjemmehold, der viste sig godt og scenevant frem på det hurtige kunstgræs på Ikast Stadion.

På forhånd havde klubberne i rækken et godt øje til det teknisk velfunderede og boldfaste Ikastmandskab i forhold til en topplacering i puljen. Uldjyderne har dog ikke leveret stabilt, så før fredagens opgør var de syv points efter Give, der toppede rækken med 20 points for otte kampe.

Med en sejr kunne Give dermed definitivt sætte Ikast af i topstriden, men sådan kom det ikke til at gå.

- Det blev en svær kamp for os. Vi mødte simpelthen et bedre hold på dagen og derfor en fortjent Ikastsejr. De var vant til kunstgræsbanen, og det fik vi aldrig helt styr på. Det skal dog på ingen måde være nogen undskyldning, de var bedst, ville det mere end os, og så taber man, lyder den ærlige og meget nøgterne vurdering fra Gives træner Brian Sølund.

Annonce

Taktisk fejldisponeret 2. halvleg

Han kunne se en meget lige første halvleg, godt chancefattig men afviklet i et meget højt tempo. Dermed 0-0 ved pausen, men målene skulle komme i 2. halvleg.

Efter pausen vælger vi at satse mere offensivt, og desværre var det ikke det rigtige taktiske koncept. Nogle gange taber, man når man satser, og den må jeg selvfølgelig tage på min kappe. Det var i dag ikke den rigtige beslutning og ansvaret peger selvfølgelig en vej, konstaterer Brian Sølund.

Udover at taktikken ramte forkert de sidste 45 minutter, er Givetræneren også skuffet over, at hans mandskab giver Ikast tre mål på ingenting og reelt smider chancen for at komme tilbage i kampen.

Givetræner Brian Sølund erkender, at hans taktiske disposition om at gå længere frem på banen i 2. halvleg var den forkerte set i lyset af kampens udfald og resultat. Foto: Jim Hoff

- Det var unødvendigt. Men vi kigger fremad mod næste opgave mod Brande, hvor vi i den grad har noget at bevise overfor os selv, og ikke mindst har noget at give tilbage i forhold til den gode opbakning vi har til kampene, siger Sølund og fortsætter:

- Vi har præsteret en fremragende sæson indtil nu, og det må vi ikke glemme midt i skuffelsen. Vi var favoritter til nedrykning, og det tema er for længst blevet taget af bordet.

På trods af nederlaget til Ikast beholder Give 1. pladsen i rækken uanset de andre resultater i rækken. Bramming kan dog mandag med en sejr i Ringkøbing komme op på 19 points, og dermed ånde Give tungt i nakken.

Mål:

1-0 50. minut

2-0 72. minut

3-0 75. minut

3-1 85. minut Nikolaj Knudsen, assist Thomas Moise

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce