Annonce
Give Avis

Fagprøve: Nikolai klar til at skabe opmærksomhed om dansk sportsmærke

20- årige Nikolaj Teglgaard Jensen er elev i Sportigan, og i uge 15 og 16 har han ekstra meget fokus på det danske sportsmærke Fusion- Foto: Jim Hoff
Nikolai Teglgaard Jensen har udset sig det danske sportsbrand Fusion som sit tema for sin fagprøve, der kører i Sportigan i uge 15 og 16.

GIVE: Kunderne hos Sportigan i Give kan i uge 15 og 16 se frem til et helt specielt tiltag i butikken, idet butikkens elev, Nikolai Teglgaard Jensen, disse to uger vil skabe ekstra opmærksomhed og markedsføring af det danske sportsbrand, Fusion.

Den 20-årige butikselev er fra Thyregod og har stået i lære hos Hanne Juhl i Sportigan siden august 2019. Butikken har solgt produkter fra Fusion i godt halvandet år, og nu føler Nikolai, at det danske sportsbrand skal have et stort løft.

Fusion er som sagt et dansk sportsmærke, som er produceret i Europa. Virksomheden laver tøj til løbere, fitness og cykelsport og er ifølge Nikolai kendetegnet ved rigtig høj kvalitet.

Annonce

- Jeg er selv blevet stor fan af Fusions tøj og bruger det selv rigtig meget. Det er lækkert og komfortabelt at gå i, og så synes jeg, det er fascinerende, at det er et dansk produceret mærke. Vi er jo vant til mage udenlandske mærker, så det er rigtig fint, at der også dukket et dansk mærke op af høj kvalitet. Det vil jeg rigtig gerne slå et slag for, siger Nikolai Teglgaard Jensen.

Butikken har produkter som tights, løbejakker, t-shirts og bukser på hylderne til løberne plus lidt produkter i fitnessafdelingen også.

Markedsføring i avisen og på Facebook

I forbindelse med fagprøven vil Nikolai udover at lave en masse markedsføring for Fusion på de sociale medier og i Giver Avis også lancere en konkurrence på Facebook, hvor man kan vinde et par fede træningsbukser fra Fusion.

- Det er da mit mål her via fagprøver at gøre så meget opmærksom på Fusion, at det kan gå hen og blive en af butikkens bedst sælgende mærker. Mærket er forholdsvis nyt i Sportigan-regi, så det bliver spændende at komme ud og slå lidt på tromme for mærket, siger Nikolai.

Han skal aflevere sin fagprøve den 26. maj, og den 9. juni skal han så op og forsvare prøven. Når han er bestået, kan han kalde sig butiksassistent, men han fortsætter ikke hos Sportigan i Give.

- Lige nu går jeg og tænker lidt over, hvad jeg skal kaste mig over. Det kan sagtens blive i en butik igen, men jeg går da også og tænker lidt på at prøve mig af som sælger i bilbranchen. Nu får vi se. I første omgang gælder det fagprøven og derefter at består prøven, lyder det fra den unge mand med et stort smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Du ejer din by: Nu bliver det konkret

Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce