Annonce
Give Avis

Fary Lochan helt klar til den svære 2'er

Det samme trio som ved den første virtuelle whiskysmagning, der den 9. oktober inviterer ind til version 2.0 af Fary Lochans virtuelle whiskysmagning. Fra venstre er det whiskyconnaisseur Thomas Korsgaard, Morten Jørgensen, CEO i Fary Lochan, og komiker og influencer Daniel "Hoff" Hoff. Foto: Fary Lochan
I juni måned stod Fary Lochan bag landets hidtil største virtuelle whiskysmagning. Det blev en dundrende succes med 740 deltagere og total nedbrud på butikkens hjemmeside. Den 9. oktober kaster man sig så med stor optimisme ud i den svære 2'er
Annonce

FARRE: Vi kender det fra filmbranchen. Det er altid svært at lave 2'eren efter en succes, og det er den øvelse, som de gode folk hos Fary Lochan nu kaster sig ud i den 9. oktober, efter at det lokale whiskydestilleri i juli måned smadrede både egne rekorder og hjemmesiden i forbindelse med deres virtuelle whiskysmagning.

Hjemmesiden var simpelthen slet ikke gearet til at tackle den heftige trafik af købelystne danskere, der i forbindelse med den vellykkede whiskysmagning frekventerede virksomhedens salgsside på nettet.

- Det problem har vi fået løst, idet vores IT-mand har fået firedoblet vores serverkapacitet, så vi kan undgå de samme nedbrudsproblemer den 9. oktober, fortæller Morten Jørgensen fra Fary Lochan.

Annonce

Genvalg til succes-trioen

Han bliver igen en del af den trio, der ud over ham består af whiskyconnaisseur Thomas Korsgaard og komiker og influencer Daniel Hoff, der skal styre den virtuelle whiskysmagning version 2.0 i sikker havn. Altså helt det samme hold, der skaffede whiskydestilleriet rigtig fin  pr-mæssig, deltagermæssig og økonomisk succes i juni måned.

- Det bliver nok svært denne gang at nå op på 740 deltagere. Her var alt lukket med pga, coronaen, så markedet for en virtuel smagning var fint. Denne gang sætter vi vores kriterie for succes ved 500 solgte smagssæt. Efter blot få dage er de første 215 bestillinger tikket ind, så det ser ganske fornuftigt ud, siger Morten Jørgensen.

Annonce

Unik smagsoplevelse med ikke-frigivet whisky

Denne gang kan man smage fem unikke ikke tappeklare fadprøver, som deltagerne igen kan bestille online, inden selve smagningen. Der er altså tale om en helt unik tæt på en once-in-lifetime whiskyoplevelse, da de fem whiskyer ikke er sat til frigivelse endnu. Med mindre Morten Jørgensen har en overraskelse i ærmet i forbindelse med den virtuelle smagning.

- Jeg vil helst ikke udtale mig om det her. Kan det ske, at et par af whiskyerne bliver frigivet? Nuvel, der kan ske mange ting under en live whiskysmagning. Man ved aldrig, lyder det kryptiske og hemmelighedsfulde svar fra Morten Jørgensen med et underdrejet vestjysk smil.

To af de fem smagsprøver, der kommer i både to- og femcentiliters flasker, og som gerne skal bestilles inden den 7. oktober, får lidt ekstra omtale her, idet der er tale om whisky lagret på dels et sauternes fad og dels et PX sherry fad.

Annonce

Hoffe bliver tatoveret live

Spiritusstyrken på de fem smagsprøver varierer fra 56,5 procent til 64,7 procent, og de kommer i alderen 4 til godt 8 år. Alt dette kan man dog læse meget mere om på Fary Lochans hjemmeside, hvor man også skal bestille smagssættet.

Her har vi så det omtalte smagssæt bestående af fem 2 cl. flasker. Man kan købe det online på Fary Lochans hjemmeside, og det skal helst gøres inden den 7. oktober i forhold til at få dem leveret til den virtuelle smagning den 9. oktober. Foto: Jim Hoff

Som en ekstra bonus og sjov oplevelse vil Daniel Hoff under liveudsendelsen få tatoveret et whiskyfad som det de tre herre har på trøjerne, på benet vist nok, idet han under den første liveudsendelse i velkendt kådhed kom til at love, at han ville få lavet en sådan tatovering, hvis salget af en bestemt whisky oversteg 300 flasker - og det det gjorde det, hvilket også var med til at lægge hjemmesiden ned.

Nu blev den virtuelle smagning jo til i skyggen af coronakrisen, en krise som Fary Lochan modsat andre erhverv/detailhandlere faktisk er kommet godt ud af, og det kan du læse mere om i en anden artikel her i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce