Annonce
Give Avis

FDF'erne dropper lopperne men inviterer til gengæld til foredrag og banko

Daniel Rye kommer onsdag den 14. oktober til Ikærhallen, hvor han afholder sit fantastisk medrivende foredrag om sin tid som gidsel hos ISIS i Syrien. Foto: Jim Hoff
Det store årlige loppemarked i Ikærhallen bliver ikke afviklet i år. Det har coronaen sat en stopper for. Men til gengæld har arrangørerne af loppemarkedet, FDF Give, fundet andre græsgange i forhold til at generere en vis indtjening
Annonce

GIVE: I oktober plejer det årlige loppemarked at løbe af stablen for FDF’erne i Give. En begivenhed som år efter år har givet indtjening til det kommende års aktiviteter for Gives FDF’ere.

Men i år er der mørke kræfter på spil, læs: corona, hvilket beklageligvis medfører, at det traditionsrige og altid velbesøgte loppemarked må aflyses.  Det betyder, ud over at man i bylivet mister en stor begivenhed, også at FDF'erne bliver ramt ret hårdt på deres indtjeningsmuligheder.

- Ud over at loppemarkedet er med til at samle vores FDF'ere og deres familier plus hjælpere, så er loppemarkedet jo også en god fast indtægtskilde for FDF Give. Sådan bliver det så ikke i år, siger Karen Moshage fra FDF Give og tilføjer:

- Vi samler dog fortsat loppesager og håber, vi kan få lov at afholde loppemarked i 2021. Vi kan dog ikke være foruden en ekstra indtjening, hvis vi skal holde gang i aktiviteterne for byens FDF børn og unge.

Annonce

Foredrag med Daniel Rye

Derfor har de gode folk i FDF haft den kreative tænkehat på, og det er der kommet et godt resultat ud af, idet man har fundet et par interessante og gode events frem, som borgerne kan bruge et par dage i efterårsferien på.

Onsdag aften den 14. oktober klokken 19.00 inviterer FDF nemlig til foredrag med Daniel Rye, der leverer sit tankevækkende og fremragende foredrag om sin tid som gidsel hos ISIS i Syrien. Mon ikke de fleste har læst bogen 'Ser du månen, Daniel' og måske også filmen af sammen navn.  Her får man så historien fra Daniels egen mund - og det er en virkelig intens og hjerteskærende oplevelse.

Billetterne kan købes via forsiden på FDF Gives hjemmeside www.fdfgive.dk eller via sociale medier.

Annonce

Var der nogen, der sagde banko?

I den mere folkelige ende af underholdningsskalaen finder vi Danmarks nationalsport, bankospillet. Denne disciplin har FDF'erne taget til sig torsdag aften den 15. oktober klokken 19.00 - også i Ikærhallen.

- Her får man pladser efter først-til-mølle princippet. Men hallen er stor, så der er heldigvis plads til mange. Der vil være både banko og amerikansk lotteri, så vi håber, at folk vil komme og støtte os samtidig med, at man kan få en god aften hvor man med lidt held kan gå hjem med gode gevinster, siger Karen Moshage.

Hun håber, der er mange i Give og omegn der vil bakke op om begge arrangementerne, så FDF'erne trods aflyst loppemarked, kan give gode oplevelser til byens FDF-børn, idet al overskud fra disse arrangementer kommer til at gå ubeskåret til FDF arbejde for børn og unge i Give.begge arrangementer afholdes ud fra gældende coronaregler.

Dørene åbnes kl. 18.00 til begge arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Søndagshygge med farverig korleder

Annonce