Annonce
Give Avis

FDF’erne i Filskov gik online med fastelavnsfesten

FDF Filskov gik søndag online med en virtuel tøndeslagning, hvor deltagerne kunne vinde slikposer ved at få en Smadrosaurus til at smadre en papkasse. Her ser vi dog en ægte Filskov FDF'er i den ægte verden give den fuld gas med battet.
Bevæbnede med blandt andet kageruller, økser, knive og makreldåser gik to af de frygtede Smadrosaurusser fra Filskov løs på 140 pakker, da der blev afholdt virtuel tøndeslagning af de altid topfriske FDF'ere.

FILSKOV: Aktivitetsniveauet for børn og unge under coronanedlukningen har været noget neddroslet ikke mindst grundet forsamlingsforbudet og skolenedlukningerne. Derfor har FDF’erne i Filskov i forbindelse med fastelavn tænkt ud af boksen og ind på nettet for at aktivere sine medlemmer om ikke andet så i hvert fald virtuelt.

- Der skal bare til at ske noget andet. Jeg tror, vi alle er ved at få coronakuller. Vi prøver derfor at få underholdt børnene. Vi er ved at være færdige med vores deltagelse i Danmarksindsamlingen, hvor vi har lavet gode gerninger, og så mødes vi online med ren hygge, fortæller Britt Lysbjerg Harboe fra FDF’erne i Filskov.

Og det er her fastelavn kommer ind i billedet, for rent praktisk resulterede ‘hyggetrangen’ i, at FDF’erne søndag den 14. februar, på selveste Valentins dag og dagen før fastelavnsmandag, klokken 13.00 gik online med en vaskeægte virtuel tøndeslagning.

Der var hyret to Smardosaurusser ind til at ordne opgaven med at få hul på de mange papkasser - og det gjorde de fremragende. Privatfoto

Tre FDF-ledere gik i luften live på Facebook. De havde sat en masse kasser op og skrevet tal på. Så kunne børnene, og deres forældre, skrive en kommentar om, hvilken kasse der skulle smadres af dagens to udklædte Smadrosaurusser - og med hvad. Det kunne for eksempel være med en dåse makrel, en kagerulle eller med en økse. Spændingen gik så ud på, om der overhovedet var noget i den smadrede kasse.

Annonce

Smadrosaurusser på hårdt arbejde

Under den cirka halvanden time lange seance var der 15-20 deltagere, der fik de to Smadrosaurusser, Anita og Birgitte til at kampsvede i vinterkulden, mens de gennemtæskede de 140 kasser, hvoraf nogle indeholdt slikposer til de heldige vindere.

Mens seancen foregik kunne deltagerne sende fotos ind med udklædninger og dermed vinde yderligere en bonusgave.

Hele herligheden blev klippet sammen til et 1-minutters indslag i Give Avis' mediemæssige lillesøster (smiley), TV Syd, der var på pletten, da de hørte om det glimrende vinterindslag.

Dermed en rigtig fin dækning af det godt tænkte, og sjove, indslag, der for en stund fik familien Filskov op af sofaen denne flotte vintersøndag.

PS: Vi skal hilse at sige fra FDF-lederne, at de morede sig mindst lige så meget som deltagerne!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Annonce