Annonce
Give Avis

FDF’erne lukkede sæsonen med bil-banko og trut i hornet

Der var stor og flot opbakning til FDF'ernes noget alternative sommerafslutning, hvor der blev afholdt bil-banko med fællessang og dyt i hornene ved den gamle betonfabrik i Lyngby. Privatfoto
Som alle andre foreninger har også FDF’erne i Give været ramt af coronakrisen, men det afholdt dog ikke den kreative ledelse for at invitere ind til en alternativ og sjov drive-in afslutningsseance
Annonce

GIVE: Hvis du var en af de forbipasserende ved det gamle Lyng Beton på Hedegårdvej torsdag den 11. juni, undrede du dig sikkert over det ret massive opbud af dyttende biler foran den gamle betonfabrik.

Det var dog hverken Thomas Helmig, der holdt drive-in koncert eller FC Midtjylland, der sendte live på storskærm fra en af deres superligakampe .

Nej, det var såmænd de lokale FDF’ere fra Give, der i anledning af dette års coronaramte sommerafslutning havde fundet sig en helt ny og alternativ ‘legeplads’ i Lyngby mellem Give og Hedegård.

Nok havde FDF’erne haft tre lidt tamme måneder uden de faste ugentlige FDF-møder i klubhuset Knuden på Skovbakken. Coronaen havde lukket ned for de sædvanlige FDF-aktiviteter, hvor man samles og i fællesskab hygger sig med tingene.

Annonce

FDF-aktiviteter via Facebook

Helt skruet ned for blusset havde man ifølge Karen Moshage, der sidder i kredsledelsen hos FDF’erne i Give, dog ikke.

-Nok var der lukket ned for de faste ugentlige aktiviteter, men vi har da lavet FDF sammen hver for sig. Lederne har sendt opgaver ud til børnene, hvor løsningerne flittigt blev delt med hinanden på Give FDFs Facebookside, fortæller Karen Moshage.

På den måde gik tiden under coronaen såmænd alligevel, og efter cirka tre måneder stod der pludselig sommerferie, og dermed også sommeraslutningf i FDF-kalenderen. Og hvordan skulle man så lige tackle den udfordring.

-Vi var enige om at vi ville slutte sæsonen ordentligt af, sammen hver for sig naturligvis, og derfor var vi tvunget til at tænke i nye baner. Heldigvis kan vi, når der skal nytænkes, trække på eksempelvis Majken Hoffman Eriksen, der lancerede ideen om et sjovt og meget anderledes koncept for afslutningen, siger Karen Moshage.

Annonce

Bil-banko på betonfabrikken

FDF’erne besluttede nemlig at afholde bil-banko på det gamle nu nedlagte betonværk i Lyngby. Her ankom de forventningsfulde FDF’ere med deres familie i biler, og fik udleveret bankoplader, håndsprit og massevis af glade gensynssmil fra deres ledere.

-En dejlig stor flok biler holdt side om side, og voksne og børn sang glade med på fællessangen og spillede med på banko uden at forlade bilerne. Et trut i hornet og man havde markeret `banko`. Det blev en rigtig fin aften, og hvis vi i al beskedenhed selv må sige det, blev det noget anderledes arrangement en succes, konstaterer Karen Moshage.

Nu håber man hos de lokale FDF’ere i Give, at der er løsnet så meget op for coronarestriktionerne, at man kan få lov til at starte op på normal vis efter sommerferien om aftenen den 20. august i ‘Knuden’ på Skovbakken 27.

Annonce

Opstart igen 20. august - forhåbentlig uden coronabøvl

-Vi glæder os rigtig meget til for alvor at se vores gode gamle FDF’ere igen efter sommerpausen. Der er bestemt også plads til nye FDF’ere, så går man i 2. klasse og opefter, skal man bare møde op. Vi er klar til at tage rigtig godt imod alle, siger Karen Moshage.

Hun har også en opfordring til tidligere FDF’ere, spejdere eller folk der bare har lyst til at blive del af den fantastiske flok af ledere hos FDF’erne, så er man også mere end velkommen til at kigge forbi torsdag den 20. august.

Man kan også henvende sig til Karen Moshage (se info på FDFs hjemmeside), både hvis man har børn, der gerne vil starte hos FDF’erne, og hvis man har lyst til at blive en del af ledelsesflokken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce