Annonce
Give Avis

Finns Auto godt gennem 2020 og nu udvides forretningen

Finn Hoffmann kan fejre 30-års jubilæum med Finns Auto den 4. februar 2021. Men grundet coronaens hærgen bliver der i første omgang ikke afholdt nogen reception. Til gengæld udvider Finn forretningen med nyt dækcenter og øget fokus på elbiler. Foto: Jim Hoff
Finn Hoffmann og Finns Auto starter det nye år med at udvide forretningen med øget fokus på salg og servicering af elbiler, og så er der tilkøbt et nyt stort værksted til dækcenter.
Annonce

GIVSKUD: Med indgangen til 2021 kan Finn Hoffmann fra Automester i Givskud se tilbage på et meget specielt 2020 med de efterhånden velkendte coronaudfordringer. Et år som virksomheden trods alt er kommet ganske fint ud og og et år, hvor Finn plus de i alt 16 ansatte har formået at holde gang i driften.

Nu ser Finn Hoffmann ligesom alle vi andre frem til 2021, og det gør han af flere årsager. For det første kan hans virksomhed fejre 30-års jubilæum den 4. februar, og for det andet kan han her ved årets begyndelse lancere hele to nye udvidelsestiltag i virksomheden.

- Jubilæet kan vi jo desværre ikke afholde den 4. februar grundet corona, men til gengæld kan jeg fortælle, at vi er i gang med at etablere to ladestationer til el-biler. Og i forlængelse heraf kan jeg også oplyse, at vi er blevet autoriseret el- og hybridværksted. Medarbejderstaben på værkstedet er alle i gang med at tage uddannelser, så de også kan reparere og servicere elbiler og hybridbiler, og vi har også en del elbiler og hybridbiler til salg i vores bilpark, fortæller Finn Hoffmann.

Annonce

Langtidsinvestering i elbilskonceptet

El-biler og hybridbiler er mere og mere på vej ind på markedet, og derfor er det vigtigt for Finn Hoffmann, at 'Finns Auto', som hans virksomhed hedder i daglig tale, er med helt fremme både mht. salg og servicering.

- Det er en investering på den lange bane. Her og nu ved vi fra norske beregninger, at omsætningen falder cirka 45 % på værkstedet, når man får flere og flere elbiler ind. Det skyldes, at der er en del mindre reparationer som olieskift og bremseskift med mere på elbiler. Men vi skal være med nu her fra starten af med servicering af elbiler, ellers taber vi endnu mere på lang sigt, pointerer Finn Hoffmann.

Han har valgt at uddanne alle sine mekanikere i servicering af el- og hybridbiler, så det hele ikke hænger på én mand. På den måde er virksomheden/værkstedet ikke så sårbar ved ferie og sygdom, og det er ifølge Finn Hoffmann også urimeligt at sætte en medarbejder under så meget pres.

- På denne her måde er det både den bedste løsning både for os her på værkstedet og for vores kunder, som løbende kan blive serviceret og ikke skal opleve urimelige ventetider. Og det handler jo også om at kunne fastholde vores kunder netop ved at kunne tilbyde en bred servicering af alle slags biler, lyder pointen fra Finn Hoffmann.

Annonce

Nyt stort dækcenter

Finns Auto går ind i det nye år med vokseværk, idet Finn Hoffman har købt tømrermester Kurt Olsens store værksted, der ligger på nabogrunden lige over for salgs- og værkstedsafdelingen på Håndværkervej i Givskud.

Thomas Jakobsen styrer det nye dækhotel med kyndig hånd. Her er der cirka 4000 dæk på lager, og værkstedet er bestykket med det nyeste udstyr til håndtering og montering af dæk i alle afskygninger. Foto: Jim Hoff

-Det er rigtig rart, at vi nu får vores dækcenter samlet her under et tag med værktøj, maskiner og den nyindkøbte Wheel Truck Tire Lift. På den måde kan vi tilbyde vores kunder et godt strømlinet koncept med en fast ekspert, der tager sig af det hele - og som ved alt om både den ene og den anden dæktype. Igen en god investering for virksomheden, for det handler om at give vores kunder en rigtig god og professionel service på alle parametre, fastslår Finn Hoffmann.

Og han ved jo nok, hvad det drejer sig om. Det beviser de nu 30 år som selvstændig værkstedsindehaver og bilforhandler vist ret godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce