Annonce
Give Avis

Flexifjer? Hvad er det?

Give Badmintonklub tilbyder konceptet Fleksifjer hver onsdag og søndag, og som det ses på billedet, kan alle være med uanset alder, niveau og ambitionsniveau. Arkivfoto: Jim Hoff
Annonce

GIVE: I Give Badmintonklub har gennem de sidste år formået at vækste på flotteste vis ikke mindst på ungdomssiden, men på trods af stigende medlemstal hviler klubben ikke på laurbærrene.

Klubben vil gerne have flere til at gribe ketcheren og komme ud på halgulvet og være med, og i den forbindelse indfører man et helt nyt og spændende, tæt på innovativt, koncept: Flexifjer.

Og hvad går det så ud på. Det forklarer badmintonklubbens formand Kasper Lund-Brøchner.

- Vi har i år indført en mulighed for, at man helt uforpligtende kan komme to gange om ugen og spille i op til to timer, uden at skulle spekulere på hverken udstyr, niveau eller en makker at spille med – vi kan hjælpe med det alt sammen, fortæller Kasper Lund-Brøchner.

Takket være et samarbejde med og en finansiel håndsrækning fra DGI har klubben fået mulighed for at nedsætte kontingentet betragteligt for resten af året.

- Det er så billigt, at det næsten er gratis, lyder det fra et stort smil fra Kasper Lund-Brøchner, der henviser til yderligere info om priser og tidspunkter på klubbens hjemmeside.

Bottom line: Hvis du trænger til at komme ud af huset og få et godt grin, lidt hyggeligt samvær og måske en øl eller vand i cafeteriet bagefter, så er det i Søndermarkshallen, det sker hver onsdag aften og søndag formiddag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce