Annonce
Give Avis

Flot aktivitetsdags-event af Give Fremad

På teknikbanen skulle der dribles, løbes slalom - og spises flødeboller, inden øvelsen sluttede med, at man skulle score et mål. Her er det Mads, der vises hvordan, det skal gøres - med munden fuld af flødeboller.Foto: Jim Hoff
Søndag den 11 august havde Give Fremad inviteret til aktivitetsdag på den sidste feriedag før skoleklokkerne igen ringer ind. Et rigtig fint arrangement med glimrende aktiviteter havde dog for få deltagere, men de der kom morede sig kongeligt.
Annonce

GIVE: Der var linet op til masser af liv og glade dage på bane 2 og 3 på Give Stadion i søndags, hvor fodboldbestyrelsen havde inviteret til aktivitetsdag for alle. Løjerne startede klokken 10.00 og sluttede fire timer senere.

Det var dog så so så med tiltrømningen fra formiddagen, så vi skulle lidt hen omring middagstid, inden der endelig kom lidt flow i tilstrømningen. Uden at det på noget tidspunkt blev prangende, var der fra 12.00 til 14.00 ok med børn og voksne på banerne, og de kunne more sig med at få målt skudhastighed, konkurrere på en teknikbane, spille på en oppustelig bane og dyrke krumspring på en hoppeborg.

Der var naturligvis også tændt op i grillen, og da vejret for en gangs skyld opførte sig ganske tilforladeligt, var alle forudsætninger til stede for en fremragende hyggedag på stadion.

Der var præmier fra Expert/Punkt 1, Ricos og Dan Cake til deltagerne i de forskellige konkurrencer, og der blev gået til sagen med ildhu uanset om bolden skulle tæskes i mål med over 100 km/t, eller om man gik efter rekordtider på teknikbanen.

Hos de mindste deltagere kanonkongekonkurrencen var det Oliver, der en fart på 70 km/t blev vinder, mens det hos de større børn blev Malte, der vandt med 94 km/t. På forældresiden var det Rasmus, der med 103 km/t blev vinder - blot 2 kilometer under Mikkel Knudsen fra bestyrelsen og Give Fremads 1. hold.

- Rart at stå som ubesejret.Nu deltog jeg jo ikke i konkurrencen, men alligevel fint at stå son en slags uofficiel vinder, lød det fra Knudsen med et skævt smil og glimt i øjet.

Annonce

Fortjener en gentagelse

Smil i øjnene var der såmænd også hos arrangørerne, der på trods af det lidt sparsomme fremmøde havde haft en god dag.

- Det er klart, at vi gerne havde set, at der kom 200 børn/voksne til vores aktivitetsdag. Men nu har vi prøvet det, og vi er ikke afskrækkede fra at gøre det igen. Hvorfor der ikke kom så mange, som vi havde håbet på, er svært at vide. Det kan være at timingen lige op til skolestart er skidt. Det må vi lige have vendt i bestyrelsen, fortæller Jesper Uth fra Fremad bestyrelse.

Her lå han på linje med klubbens formand Lars Morell, der er med på at man sagtens kan gentage aktivitetsdagen.

- Det er jo ikke fordi, det har været en bekostelig affære at stille det her på benene. Vi har lånt hoppeborgen af Farre IF, vi har lånt den oppustelige bane hos DBU Jylland, og hastighedsmåleren har vi også lånt. Gode sponsorer har sørget for præmierne, så i alt har vi udgifter for under 1000 kroner på det her arrangement, fortæller Lars Morell.

Uanset fremmødet stor ros til Give Fremad for et flot arrangement med nogle virkelig gode aktiviteter. Det fortjener bestemt en gentagelse - og så gerne med masser af folk på stadion!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce