Annonce
Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Gitte Agerholm Pedersen har fra og med det nye år flyttet sin klinik og butik fra gården i Ullerup ind i midtbyen i Give. Her får hun fremover base i Østergade i Give med "Hjertehuset". Privatfoto
Sidste halvdel af 2021 var en tumultarisk tid for Gitte Agerholm Pedersen, der oplevede både traumatisk sygdom og skilsmisse. Nu er hun ved at være på benene igen og starter med mod på livet sin klinik og butik "Hjertehuset" op i Østergade i Give.

GIVE: I 2015 åbnede sygeplejersken og plejemoderen Gitte Agerholm Pedersen sin klinik "Gittes Klinik" på hjemadressen på gården i Ullerup. "En spirituel klinik", kaldte hun det selv dengang, og det er da også det samme koncept, hun har taget med sig, da hun her i starten af det nye år er gået i gang med at etablere sig i nye butikslokaler i Østergade 4 i Give.

Vejen til Gittes nye liv med butik/klinik i Give midtby har dog været belagt med en del brosten og udfordringer af både helbredsmæssig og privat karakter.

På bagkant af et hårdt 2021

Midt i 2021 bliver hun ramt af flere forskellige traumatiske sygdomsforløb, og hun ender også med at blive skilt fra sin mand. Det betyder opbrud på flere niveauer. Rent privat betyder det, at hun flytter til Give med to af parrets tre plejebørn, og at hun ikke længere kan råde over den klinik, som hun havde på Ullerupvej.

- Jeg stod med et par ret pæne udfordringer, da jeg både skulle finde mig selv og komme tilbage både fysisk og mentalt efter den hårde tur tilbage i 2021, jeg skulle også finde et nyt sted at bo og et nyt lokale til min klinik og butik. Heldigvis lykkedes begge dele på fineste vis her i Give, og jeg ser nu meget frem til virkelig at falde på plads med min nye klinik her i Give, fortæller Gitte.

Annonce

Fra Gittes Klinik til Hjertehuset

Gitte har valgt at skifte navn fra "Gittes Klinik" til "Hjertehuset", men konceptet i butikken og klinikken ligger temamæssigt stadigvæk i den spirituelle og alternative behandlingsverden. Der er salg af krystaller, englekort, osv. Generelt er der tale om elementer af spirituel karakter. Derudover tilbyder Gitte Agerholm Pedersen også forskellige alternative behandlingsformer som eksempelvis healing, øreakupunktur, klangmassage, vitamintest og deep oscillation, dybdegående vævsterapi.

- Det er en helt speciel behandlingsform, der faciliterer transporten af næringsstoffer, affaldsstoffer, blodgennemstrømning og lymfedrænage. Her bliver jeg tilkoblet en maskine via en elektrode, der sender elektriske impulser ud gennem de handsker, jeg har på. Klienten bliver berørt helt blidt af mine hænder, og behandlingen er smertefri - og det er en behandlingsform, man også bruger på sygehusene, forklarer Gitte.

Annonce

Både plejemor og behandler

Hun åbner også op for forskellige events i butikken; det kunne eksempelvis være omkring temaet klangskåle, og hun søger også gerne samarbejde med andre alternative behandlere, som hun vil åbne op for i "Hjertehuset".

- Jeg er jo først og fremmest plejemor, så det handler meget om tid. Jeg vil ikke her i starten have åbent hver dag, det bliver om fredagen, hvor jeg har fast åbningstid - og ellers efter aftale. Jeg skal stadigvæk passe på mig selv, så jeg lægger ikke for hårdt ud. Men på længere sigt vil jeg rigtig gerne åbne mere end om fredagen, for jeg synes, at jeg nu har fået en god platform til at komme videre med mit liv, fortæller Gitte.

Annonce

Clairvoyance og auralæsning

Hun er i øvrigt også i stand til at aflæse personers aura, ligesom Gitte også har clairvoyante evner. Begge dele er kompetencer og redskaber hun gør brug af i sin arbejde med sine klienter, hvis de ønsker det.

På længere sigt vil jeg rigtig gerne åbne mere end om fredagen, for jeg synes, at jeg nu har fået en god platform til at komme videre med mit liv

Gitte Agerholm Pedersen, indehaver af Hjertehuset

- Det giver mig mulighed for at tilbyde mine klienter nogle interessante rejser ind i både spændende og ukendte områder, og det giver virkelig anledning til mange gode snakke - og det giver også mine klienter mulighed for selverkendelse og åbner nye veje for dem i deres liv. Jeg oplever stor søgning til de her ting og har folk, der kommer langvejs fra netop til de her ting, oplyser Gitte Agerholm Pedersen.

Annonce

Klienter kommer langvejs fra

I disse dage er hun i gang med at komme rigtig på plads i butikken. Der er mange ting, der skal flyttes fra klinikken ude på gården i Ullerup, men heldigvis har hun god hjælp fra blandt andet sin søster, der med Gittes ord har "virkelig god sans for det visuelle" og dermed er god til at få tingene til at stå rigtigt og funktionelt.

Ud over at drive butik og klinik rent fysisk i Østergade har Gitte og Hjertehuset en del salg på Facebook af diverse spirituelle effekter.

- Og det er superfint, men jeg vil jo allerhelst møde folk ansigt til ansigt, når de køber mine produkter. Det giver de her gode snakke om tingene, som jeg jo mener også er den væsentlig del af min metier, konstaterer hun med et stille smil.

Annonce
Give Avis

Købt eller solgt? Hvordan står det til med det almene boligbyggeri på Torvet i Give?

Annonce
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Byggeboom i Give, men vi har også Danmarks formentlig ældste byggesag

Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Give Avis

Kælkebakker og badeland? Hvad sker der på Givegård-grunden?

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

To skinkesøm, stadionplatte og en indianer med rygsæk: Er der et comeback på vej til pølsevognenBøgetorvet?

Give Avis

Gameplan 2022/23: Håndboldklubben har 10 stamspillere på plads til næste sæson

Give Avis

Efter rekordåret 2021: Give Vandværk ser ind i eksplosiv vækst i 2022

Annonce