Annonce
Give Avis

Fodboldskolen i Give ramt af coronaskepsis

Man kan roligt kaste sig ud i at tilmelde sig fodboldskolen i Give i år. Skulle arrangementet mod forventning blive corona-aflyst, får man nemlig sine penge tilbage. Foto: Jim Hoff
Give Fremad afholder DBU Fodboldskole i uge 26, men det går sløjt med tilmeldingerne, da mange givetvis er usikre i forhold til coronakrisen, og hvilken indflydelse restriktioner og forsamlingspåbud måtte få på fodboldskolerne rundt omkring i landet.

GIVE: Give Fremad har afholdt fodboldskole i over et kvart århundrede, og klubben er naturligvis også med igen i 2021.

I år bliver fodboldskolen afholdt i uge 26, den første uge i skolebørnenes sommerferie. Det er en uge tidligere end de foregående år, og også på ledefronten er der sket nyt, idet det er Rasmus Klausen (skoleleder) og Mads Henning Kristensen, der overtager styringen af fodboldskolen efter Thue Hansen og Kenneth Tofte Jensen.

De er begge gamle Give Fremaddrenge, der nu begge bor i Aarhus, og som hjertens gerne tager turen til Give og deres barndomsklub for at være med til at give de 112 børn, der er plads til på fodboldskolen i Give, en god oplevelse i en hel uge med massevis af fodbold.

Annonce

Får pengene refunderet i tilfælde af aflysning

Om man så når op på de 112 deltagere, det er et godt spørgsmål, for den allestedsnærværende coronakrise er godt i gang med at spænde ben for, at man kan hænge de røde lygter ud i Give Fremad.

- Nu skriver vi sidst i marts/først i april, og lige her og nu er der lidt over 50 spillere, der har tilmeldt sig. Det er lidt betænkeligt, for sidste år var der allerede tilmeldt godt 80 allerede midt i februar. Jeg ved godt, at det er coronaen, der gør folk usikre på, om fodboldskolerne overhovedet kan gennemføres - og at man på den konto er bange for at miste penge, hvis man tilmelder sit barn. Men skulle fodboldskolen blive aflyst, så får man naturligvis sine penge tilbage, så man risikerer intet ved at tilmelde sig nu, pointerer Rasmus Clausen.

I 2020 kunne man på trods af coronarestriktioner sagtens gennemføre fodboldskolen med 112 deltagere, da der er rigeligt med plads på Give Stadion, hvor man råder over hele fire 11-mandsbaner.

- De forskellige grupper blev i deres egen boble hen over ugen, og det fungerede fint. Det forventer jeg da også, at vi kan få det til at gøre i år, og mange ting kan jo også se positivt anderledes ud, når vi når frem til uge 26 mht. coronaen. Derfor synes jeg bestemt, at man bare skal sørge for at få meldt sig til, så vi igen i år kan få gang i en rigtig sjov og god fodboldskole med en masse glade unge fodboldspillere her i Give, siger Rasmus Clausen.

https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/tilmelding/?id=6289
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce