Annonce
Give Avis

Folkemøde på kroen om Torvet

Give bymidte, her specifikt Torvet, står foran en større renovering/fornyelse. Der er afsat 4 millioner til projektet, der skal igangsættes 2021. Som medlem af bestyrelsen i GUR kan man gøre sin indflydelse gældende i beslutningsprocessen. Grafik: Vejle Kommune
Give Udviklingsråd inviterer den 21. september til både årsmøde og folkemøde på kroen. Her kan man som borger få indflydelse på vigtige emner som byudvikling, idrætscenterprojektet, bosætning og udvikling af Give midtby.
Annonce

GIVE: Give Udviklingsråd kalder til samling på Diagonalkroen den 21. september klokken 19.30, hvor der er flere for Give by særdeles vigtige emner på plakaten.

Samme aften afholdes der også årsmøde, altså en slags generalforsamling, hvor der gøres status over det forgangne år, og hvor der kigges fremad.

Aftenen bliver indledt af Camilla Jørgensen fra Vejle Kommune. Hun vil fremlægge et oplæg på, hvordan man kan forestille sig, at de bevilgede fire millioner kroner fra kommunen skal bruges til at forskønne/udvikle torvemiljøet i 2021.

- Her kommer det jo til at ligne et folkemøde, for det er i det forum, at man som borger, butiksindehaver osv. kan gøre sin indflydelse gældende, siger Keld Jensen, der er formand for Give Udviklingsråd.

Annonce

Byen står over for vigtige opgaver

Apropos Keld Jensen, så er han én af pionererne i Give Udviklingsråd. Han har været med fra starten i 2012 som repræsentant for erhvervslivet, men i forbindelse med årsmødet takker han af - både som formand om som medlem af GUR.

Derudover skal der også findes en afløser for henholdsvis Susanne Kring (folkevalgt), Jan Lundberg (det samlede repræsentantskab). Michael Hansen (idræt) og Birgitte Post Andersen (folkevalgt) modtager begge genvalg.

- Vi håber rigtig meget på, at der er folk, der er villige til at tage en tørn i udviklingsrådet. Det ville være enormt udfordrende, hvis vi ikke kan besætte disse vigtige poster. Ja, det vil simpelthen ikke være godt nok, ikke mindst taget i betragtning af alle de vigtige opgaver og beslutninger vi som bysamfund står over for, siger Keld Jensen.

Annonce

Vil du have indflydelse, værsågod!

Han henviser dermed til emner som etablering af det samlede idrætscenter, udvikling af Give midtby, den nye samlede vision for Give og strategierne omkring bosætning i Give.

- Gode, tunge og vildt vigtige emner, som har stor indflydelse på vores bysamfunds videre udvikling. Via en plads i bestyrelsen i GUR kan man virkelig være med til at sætte sit præg på udviklingen, i byen, og det må da alt andet lige være yderst interessant, lyder meldingen fra Keld Jensen.

Man skal som så som bestyrelsesmedlem ikke arbejde med alle områderne. Er der et specielt område, man brænder for at være med til at udvikle, det kunne eksempelvis være strategiudvikling omkring bosætningen, og vil lægge sine kræfter her, så er det ifølge Keld Jensen glimrende.

Udover ovennævnte emner arbejder man i GUR også med branding af Give og events som skulpturdagene i juni og december.

Man kan søge mere info om Give Udviklingsråd på rådets hjemmeside

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce