Annonce
Give Avis

Folket har talt: Det er det her Give mangler

Give er som udgangspunkt en rigtig god by med et rigt butiks/erhvervs- og foreningsliv. Men hvad mangler byen egentlig? Det kan du få svaret på i denne artikel.Foto: Jim Hoff
Susanne Jensen, tilflytter til Give, har på Facebook opfordret borgerne til at skrive en 'ønskeliste' med ting, man mener byen savner, og som kan gøre det endnu bedre at bo i Give.

GIVE: Opslaget ligger på 'Det Sker i Give' , og det er der kommet mange interessante og meget konkrete forslag ud af. Forslag som naturligvis vil havne i 'indkøbskurven' hos Give Udviklingsråd, når de onsdag den 24. februar afholdet virtuelt årsmøde.

Det interessante ved tråden er, at forslagene dækker meget bredt, og at det både er unge, voksne og de lidt ældre, der har budt ind. Dermed tør man vel forsigtigt antage, at forslagene har et vist repræsentativt anslag.

Udgangspunktet for Susanne Jensens opslag er en anerkendelse af Give som en dejlig by med mange dejlige butikker, og at Give jo egentlig har alt. Men hvis man nu kunne ønske sig noget, hvad kunne det så være?

Der er blevet budt flittigt ind med forslag, og de handler langtfra kun om butikker, selvom det bestemt også er et for byen velkendt tema. Forslagene er her grupperet for overblikkets skyld.

Annonce

Aktiviteter i og omkring byen

I denne gruppe bydes der meget indmed diverse gode forslag:

Indendørs svømmehal Anlægsfest

En sjov legeplads på pladsen mellem Diagonalkroen og optikeren. Så byen kunne være levende og en gåtur værd for små og store.

Mountainbike-spor i Give plantage.

En skaterpark til unge mennesker.

En moderne legeplads/fitness/parkour-lads på Torvet a la dem de har i Løveparken.

Et amfiteater på Torvet med fast scene og siddepladser.

At plantagens stisystemer bindes bedre sammen med byens. Bynær natur er vigtig at gøre tilgængelig, pleje, og værne om.

Annonce

Butikker

Her er klassikeren over dem alle naturligvis også med på ønskesedlen:
En hyggelig cafe gerne i stil med Tankefryd i Brande. Måske også med mulighed for at købe is og brugskunst.

Give mangler en børnetøjsbutik.

En lille lækker biks med brugskunst café, isbar

Bbutik med tøj i store størrelser.

En Rema 1000.

En sandwich/kaffe/kage/is-butik med gratis bøger, aviser og blade man kan låne, inde i den tomme butik ved siden af Give Avis.

Annonce

Politisk

At sygehuset kunne bruges til eks. privat fødeklinik/privathospital. Samtidig kunne Vejle Kommune bruge en del af den til udskrivningssygehus.

Der er altså nok at tage fat på, og Carsten Friis Pedersen fra Give Udviklingsråd har da også noteret sig denne strøm af byvenlige ønsker, og han opfordrer borgerne til både at deltage i det virtuelle årsmøde den 24. februar og til at bringe de gode forslag til torvs - ellers bliver de jo aldrig effektueret.

Samtidig vil Carsten Friis Pedersen også lade sig inspirere af evt. feedback på opslaget/ønskerne. Nogle af forslagene har muligvis mere gang på jord end andre- det vil responsraten jo vise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Annonce