Annonce
Give Avis

For høj spildprocent kostede Give dyrt mod topholdet

Der blev gået til stålet i kampen, uden at det blev alt for kriminelt. Her er det dog Gives topscorer Simon Madsen, der bremses af en regulær kæberasler. FOTO: Jim Hoff
Havde Givespillerne udvist mere kynisme og barberet ned på antallet af tekniske fejl, var en sejr over topholdet fra Grindsted indefor rækkevidde. Men de kompetente gæster kørte den rutineret hjem efter en eminent 1. halvleg og en lidt mere lunken præstation i 2. halvleg.
Annonce

GIVE: Det blev ikke til det store surprise-party som såvel Givespillerne og de mange Givefans i Ikærhallen havde håbet på torsdag aften, da det bomstærke tophold fra Grindsted kiggede forbi i slaget om det håndboldmæssige overherredømme på egnen.

Men det blev nu alligevel et brag af en håndboldfest ikke mindst takket være de to klubbers topengagerede tilskuere, der fyldte den gamle Ikærhal til godt og vel bristepunktet. Fantastisk stemning og stor ros til begge holds fans for virkelig at levere varen.

Hjemmeholdet lagde godt ud de første 10 minutter, men så fik jydepottedrengene fra Grindsted overtaget og kørte i tæt på ren opvisningsstil resten af halvlegen hjem og førte med hele 15-10 ved pausen.

Efter pauseteen fortsatte gæsterne dominansen, og da topholdet med små 10 minutter tilbage førte 25-19, anede man en regulær afklapsning af det unge Givehold.

Men hjemmeholdet bed tænderne sammen og leverede en imponerende slutspurt, der betød, at man kom fra kampen med et nederlag på 23-26 og æren i behold.

- Grundlæggende ærgrer jeg mig over nederlaget, for havde vi haft noget mere kyniske, og havde vi lavet knap så mange tekniske fejl (11 stk. red.), så lå der altså point til os i denne her svære kamp mod et rigtig godt hold, lød vurderingen fra Givetræner Martin Schmidt efter kampen.

Grindstedspillerne var, som her, generelt ovenpå gennem det meste af kampen mod Give. Men hjemmeholdet bed godt fra sig og leverede en fin slufase i 26-23 nederlaget til rækkens nr. 1. Foto: Jim Hoff
Annonce

Fantastisk kulisse

Han kunne tælle 6-8 mål mere til Give, havde man udnyttet nogle af de pænt store chancer hans spillere brændte. Men for lave udnyttelsesprocenter og manglende kynisme er to punkter, der stadig giver holdet udfordringer - og i en kamp mod en modstander af Grindsteds kaliber, skal man bare være knivskarp, når chancerne byder sig.

- Når det er sagt vil jeg rose mine spillere for en god og helhjertet indsats gennem hele kampen. Hvis vi bliver ved med at levere så godt resten af sæsonen vil mange hold i rækken få problemer med at slå os, konstaterer Schmidt.

Han roser også den flotte kulisse, som var med til at gøre lokalbraget til en vaskeægte håndboldfest.

- Fantastisk opbakning til begge hold: det var en hamrende fed kulisse, og hvor tit oplever man lige, at man som hjemmehold bliver buhet ud i egen hal. Det var håndbold, når det er bedst og stor cadeau til både Gives og Grindsteds tilskuere, lyder det anerkendende fra Martin Schmidt.

Mens Grindstedtræner Flemming Pedersen var godt tilfreds med spillernes indsats, kunne han godt selv have leveret bedre på bænken, mener han.

- Jeg er ikke helt tilfreds med, at jeg ikke fik fordelt ressourcerne lidt bedre, så vi kunne have holdt trykket i kontrafasen gennem hele kampen. Stor ros til Give for et godt arrangement og ikke mindst kæmpe ros til alle de mange mennesker, der kom til Give og støttede os, siger Flemming Pedersen.

Mål for Give: Simon Madsen 6, Mads Overgaard 4, Nicolais Hedegaard 3, Sebastian Hansen 3, Jakob Nortvig 2, Martin Frandsen 2, Magnus Taulbjerg 1, Rolf Hessellund 1.

Man og the Match for Give: Mads Overgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce