Annonce
Give Avis

For hektisk angrebsspil kostede Give sejren i AGF

Stregspiller Kasper Haudrum var Gives bedste i 27-26 nederlaget til AGF. Haudrum scorede seks mål og var en bomstærk klippe i forsvaret. Foto: Jim Hoff
Det blev kun lige ved og næsten for Gives 2. divisionshold, der efter en skidt 1. halvleg og et stærkt comeback i 2. periode, smed sejren i AGF i kampens sidste minutter
Annonce

Give: Give Fremad 2. divisionshold leder stadig efter sæsonens anden sejr, efter at det blev til et knebent og unødvendigt 27-26 nederlag søndag i AGF.

Med syv minutter tilbage førte Give med to mål, hvilket var rigtig fint taget i betragtning, at man var bagud med 16-12 efter de første 30 minutter, hvor kontrastærke AGF lukrerede på Gives alt for hektiske og for lidt gennemførte angrebsspil.

- AGF udnyttede, at vi havde alt for travlt i angrebet og afsluttede for hurtigt og uovervejet. Det scorede de syv-otte kontramål på, så det skulle vi have ændret radikalt på til 2. halvleg, fortæller Gives cheftræner Erik Flak.

Give kom ud efter pausen og lancerede en stil med klart længere angreb, hvor tingene i højere grad blev gjort helt færdig, og hvor Give spillerne ikke var bange for at gå ind og tage de tæsk, der skal til.

Annonce

Smed bolden væk med 15 sekunder tilbage

- Vi indhentede AGF ret hurtigt, og vi var faktisk oppe at føre med et-to mål i kampens slutfase. Vores fireblok i forsvaret med Mads Overgaard og ikke mindst Kasper Haudrum stod virkelig fast og lukkede godt af. Vi førte med to mål med syv minutter tilbage, og AGF virkede stressede. Men så fik vi igen for travlt, og den manglende skarphed og coolness betød simpelthen, at vi helt unødvendigt smed det hele væk i de sidste sekunder, hvor vi med 15 sekunder tilbage igen afsluttede forhastet, lyder det fra en ærgerlig Givetræner.

Det blev en fysisk hårdt spillet kamp, hvor dommerduoen, der får meget ros af Erik Flak, tillod de to hold at gå til stålet.

- Det er på trods af at vi skulle have haft begge points dog opløftende, at vi leverer så flot en 2. halvleg, hvor vi kommer ud med gnist og stor vilje til at vinde duellerne. De dyder kan vi taget med til næste kamp hjemmemod SGI Esbjerg på lørdag, konstaterer Erik Flak.

Mål for Give: Simon Søgaard 6, Kasper Haudrum 6, Jeppe Larsen 5, Anders Griming 4, Kasper Skov 3, Martin Frandsen 2.

Man of the match: Kasper Haudrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce