Annonce
Give Avis

Forløsning i Kolding: Så fik Give endelig en sejr!

Fin kamp af fløjen Niclas Henriksen, der blev kåret til Man of The Match efter 30-23 sejren over Kolding. Foto Jim Hoff

Med kniven for struben efter en stribe dårlige kampe lykkedes det for Give i en såkaldt alt-eller-intet kamp mod Kolding HK at lande en sejr - og det endda i overbevisende stil

Annonce

GIVE: Der var en del vind eller forsvind over Gives udekamp mod Kolding HK lørdag eftermiddag i Parkhallen i Kolding. Et nederlag til Kolding, der lå et points under Give i tabellen med 5 points, ville for alvor bringe Give ind i suppedasen i bunden af rækken.

Derfor en stor lettelse for alle i og omkring Givelejren, at holdet i dag leverede en alt i alt helstøbt indsats og besejrede hjemmeholdet med 30-23 efter en pauseføring på 11-8.

-Vi spiller en god kamp i dag. Får en rigtig god start med 3 hurtige mål af Kristian Klitgaard; vi står godt i forsvaret og spiller os forholdsvis let til vores scoringer. Vi ryger så ind i en periode i 1. halvleg, hvor vi går ind på Koldings præmisser og begynder at slås håndbold i stedet for at spille med dem. Det får vi dog løst ganske godt i 2. halvleg, hvor vi ikke lader os gå på af deres til tider ekstrem hårde spillestil, siger Givetræner Martin Schmidt.

Holdet fulgte nemlig ifølge Schmidt den i pausen udstukne kampplan perfekt i de sidste 30 minutter, hvor holdet brillerede både med en del scoringer fra fløjen og stilsikker spil i overtalssituationerne.

- I dag viser holdet den kynisme i afslutningerne, som vi har sukket efter i flere kampe. Vores forsvarsspil tvinger også Kolding til at afslutte rigtig meget fra fløjene, og her stod Christian Lynggaard klar med en masse gode redninger, så alt i alt en flot kamp, hvor vi håndterer Koldings meget hårde spillefacon glimrende - og det gjorde dommerne i øvrigt også, siger Martin Schmidt, der glæder sig over, at alle spillere kom på tavlen i dagens kamp.

Annonce

Stærk holdindsats

Han roser sit hold for en rigtig god holdindsats med tryk på hold, og så er der lidt ekstra guf i godteposen til fløjen Niclas Henriksen, Kristian Klitgaard, der blev topscorer med 8 mål, og Christian Lynggaard.

- En meget, meget vigtig sejr. Og den kommer efter en rigtig god træningsuge med masser af folk til træning, og hvor vi har kunnet træne med kvalitet, lyder det fra en synligt lettet Martin Schmidt.

Der er også ros til holdet fra klubbens formand, Henrik Henriksen, der roser holdet og teamet omkring holdet for en 100 % indsats.

-Flot sejr. Dejligt at se, at alle mand er 100 % klar og bakker hinanden op, så stor ros herfra, lyder det fra formanden, der allerede er begyndt at glæde sig til holdets næste kamp der spilles på hjemmebane i Ikærhallen fredag den 7. december. kl. 19.30.

Schmidt noterer sig også med glæde, at klubbens 2. hold jyllandsserien hentede en supervigtig sejr på 24-20 over Dagnæs i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra rækken

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Håndboldbrag i coronaens skygge

Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Annonce