Annonce
Give Avis

Fortjent nederlag til Give på pløjemarken på Fri Bike Arena

Rutinerede Martin Østergaard var sit holds klarts bedste spiller i 2-0 nederlag til Horsens Freja.Foto: Jim Hoff
Give blev knust på fysikken, da oprykkerne led deres første nederlag i sæsonen til topholdet Horsens Freja, der scorede to mål i kampens sidste minutter.

GIVE: Det blev fysikken og det vaskebrætsagtige underlag på Fri Bike Arena i Horsens, der blev afgørende, da Give Fremads led det første nederlag nederlag i jyllandsserien, da holdet fra Solhjulets by tabte 2-0 til topholdet Horsens Freja efter to sene scoringer i det 87. og 90. minut af Horsens Frejas Nicklas Moldt og Armin Lemes.

- Alt i alt en fortjent sejr til Horsens Freja. Kampen blev afviklet på en pløjemark af en fodboldbane, så vi kom aldrig i gang med vores hurtige og tekniske kombinationsspil. Derudover dominerede Horsens os med deres enorme fysik, så det blev en regulær duelkamp, og her var Horsens klart bedst mod vore små tekniske spillere, fortæller Givetræner Brian Sølund.

Give holdt dog stand helt frem til det 87. minut, hvor en løs bold efter en ripost fra Givekeeper Jan Rasmussens hånd havnede hos Nicklas Moldt, der let kunne bringe hjemmeholdet i front.

Annonce

- Herefter satsede vi hele butikken i bestræbelserne på at udligne, og det straffede Freja os så for på en kontra. Men på trods af nederlaget ros til holdet for at levere en god fight og den rigtige indstilling. Vi var tæt på at fedte et point hjem, og det havde været lidt af et kup, erkender Givetræneren, der så Martin Østergaards som sit holds markant bedste spiller.

- Han var virkelig stærk i duellerne, både på jorden og i luften, og så leverede vores målmand Jan Rasmussen også en god præstation.

Givetræner godkender starten på sæsonen

Her lige en lille ministatus fra Brian Sølund, som efter tre kampe kan se sit nyoprykkede hold stå med fire points.


Kampen blev afviklet på en pløjemark af en fodboldbane, og derudover dominerede Horsens os med deres enorme fysik

Givetræner Brian Sølund


- Det er godkendt efter to svære udekampe, og det havde vi også solgt det for før sæsonstarten. Nu spiller vi igen allerede tirsdag mod Agerbæk/Starup, og her skal vi da gerne på tavlen igen.

Horsens Frejas træner, Allan Dvinge, var godt tilfreds med sit holds indsats.

- Vores 2-0 sejr var fuldt fortjent. I første halvleg havde Give et skud på overliggeren, men i anden halvleg knuste vi dem. Vi havde masser af chancer, inden vi omsider fik scoret efter 87 minutter, konstaterede Allan Dvinge.

Freja ligger nu klart nr. 1 med 9 points efter tre kampe, mens Give ligger på tredjepladsen med fire points.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce