Annonce
Give Avis

Fra Egypten til Give via Lolland: Diamond Arts åbner på Havrebakken

Mette Andersen åbner pr. 10. juni en fysisk butik som en udbygning af online-shoppen Diamond Arts DK. Her ser vi Mette med en diamond painting, som hun selv har lavet. Butikken ligger på Havrebakken 1 i Give.
Havrebakken 1 er en velkendt adresse i Give, idet fysioterapeuterne huserede her i en årrække. Nu er huset blevet overtaget af en helt anden slags gesjæft, nemlig den mere kreative af slagsen i skikkelse af Mette Andersen, der 10. juni åbnede Diamond Art.
Annonce
GIVE: Det er lidt af en rejse, som Mette Andersen og hendes familie har taget - både rent geografisk og forretningsmæssigt. Inden familien landede på Havrebakken 1 i Give har der været så vidt forskellige mellemdestinationer som Egypten og Lolland.
Rent butiksmæssigt er man startet i 2017 i det digitale univers med online shoppen Diamond Art DK, og det er denne shop, der nu pr. 10. juni får et fysisk udgangspunkt på Havrebakken.
Her har familien overtaget lokalerne efter Klinik for fysioterapi, der som tidligere beskrevet her i avisen er flyttet ned i midtbyen. Lokalerne er indrettet til såvel privat som til produktion, lager og butik, så ikke underligt, at Mette og hendes hjælpere har haft rygende travlt med at gøre det hele klar, siden hun overtog lokalerne den 1. maj.
Onlineshoppen blev skudt i gang i 2017, og her er der ifølge Mette Andersen medio 2020 nu for alvor ved at komme godt gang i butikken. I 2018 udvidede Mette Andersen konceptet med egenproduktion af Diamond Painting, billeder hun før importerede fra Kina.
Sådan kan et diamond painting se ud - farverigt og glitrende.
- Vi leverer Diamond Painting i dansk kvalitet, hvilket er pænt bedre ende de kinesiske produktet. Den anden fordel ved produktet er, at da vi selv producerer billederne, er vi nede på leveringstider på tre til fem dage efter bestilling, og kunderne kan hos os også få lavet egne fotos til Diamond Painting, fortæller Mette Andersen.
Annonce

Præmier på spil i åbningsugen

Butikken har løbende udvidet sit udbud af kreative materialer, så man således nu har Sequin Art, en form for avanceret perlebakker, Hama-perler til børn og voksne, acryl pouring og Mandalas på lager.
- Og som noget helt nyt tilbyder jeg nu også lav-selv-smykker og har også salg af broderigarn fra DMC's katalog, salg af Bullet Notes visuelle kalender samt salg af papir til klip med mere, fortæller Mette Andersen.
Mette Andersen laver selv en masse diamond painting billeder, og derudover har hun ansat en dygtig og kreativ kvinde, der kommer og hjælper til fast hver uge.
I forbindelse med åbningen af den fysiske butik, lancerer Mette Andersen en konkurrence,hvor der bliver trukket lod om en stor pakke med diverse fotoartikler. Man skriver blot sit navn og telefonnummer, lægger sedler i en bøtte hos Diamond Art, og når åbningsugen så er slut, trækkes der en heldig vinder.
I puljen er der også et gavekort på 150 kroner til et diamond painting fra Mette Andersens egen produktion.
Du kan læse mere om Diamond Art DK på www.diamondart.dk
Bonusinfo: Hvad er diamond painting?
Diamond painting er, når du skaber et billede uden maling, men i stedet bruger små runde eller firkantede sten til at forme dit motiv. Selve billedet er oftest avet på forhånd, og du skal blot sætte de rigtige sten på det rigtige sted, så vil motivet langsomt dukke op og danne et smukt, glitrende motiv.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce