Annonce
Give Avis

Fra Nashville til Fary Lochan: Texansk guitarcowboy kaster musikalsk country-glans over Give-egnen

Henrik Johannesen trio indtager Fary Lochan den 11. marts, hvor trioen vil præsentere gæsterne for countrymusik af den fineste  og prisvindende af sin slags. PR-foto
Danmarks svar på det skotske højland, Fary Lochan i Farre, er klar med en ny musikalsk oplevelse, når det lokale whiskydestilleri til marts inviterer på vaskeægte countrymusik med Henrik Johannesen Trio. Musikken skylles ned med smagsprøver fra egen produktion.

FARRE: I 2019 blev fynboen Henrik Johannesen hædret med prisen for bedste akustiske optræden på den amerikanske countrymusikfestival Texan Sounds.

Hvorfor den godt og vel 50-årige guitarist og sanger fik denne fornemme hæder, kan man få flere smagsprøver på fredag den 11. marts, når Henrik Johannesen sammen med sine to musikalske legekammerater kontrabassisten Peter Pelle og den dygtige guitarist Kevin Monie gæster Fary Lochan.

Her vil whiskydestilleriet komme til at dufte både af velproduceret whisky og country music a la creme, for det er netop denne genre, som Henrik Johannesen har slået sig ind på efter at have manifesteret sig som en fabelagtig guitarist i både heavy rock og rock-genren.

Annonce

Lige som det lokale whiskydestilleri i Farre har undergået en eventyrlig rejse, har også Henrik Johannesen været ude på noget af en musikalsk rejse, siden han som 19-årig med guitaren ved sin side forlod Danmark for at betræde de musikalske stier i selveste Hollywood.

Flot amerikansk hæderspris til den velspillende fynbo

Gennem 90’erne boede han i Hollywood, og ernærede sig primært som heavyrock guitarist, før han ved årtusindeskiftet vendte retur til Danmark, og skabte bands som Bad Monday, Den Danske Mafia, og senere Hillbilly Bones.

Nu har han så i lyset af den modne aldres altid kloge baklys ladet sig inspirere af countrymusikken og i 2019 indledte Henrik Johannesen med stor succes en solokarriere.

Den garvede musiker har de seneste tre år spillet mere end 70 solokoncerter i ind-og udland. Heriblandt USA hvor han som en del af den internationale festival Texas Sounds vandt prisen for 'Best Acoustical Performance of The Year’.

Når Johannesen og venner træder op på scenen i Fary Lochan vil han blandt andet levere sange fra debutalbummet ’Farm Sessions’ fra september 2021. Et album, der har fået flotte ord med på vejen af anmelderne. Blandt af musikanmelder Mads Kornum, der anerkender Henrik Johannesen for at "have en besnærende international sound, som forhåbentligt mange, også herhjemme, vil sætte pris på. Hermed varmt anbefalet".

Annonce

Glæder sig til at komme i gang igen med de udadvendte aktiviteter

For folkene hos Fary Lochan er det både spændende og motiverende igen at kunne invitere til koncertaften på whiskydestilleriet.

- Gennem de sidste par år er mange ting blevet skudt brutalt ned af coronaen - både smagninger og koncertaftener. Derfor krydser vi i høj grad, alt hvad krydses kan, at vi når vi når til den 11. marts er i stand til at levere denne uden tvivl fantastiske koncertoplevelse for vores gæster, lyder det forhåbningsfuldt fra Thomas Schmidt-Kjærby, der er presseansvarlig hos Fary Lochan.

Men hov, tænker du måske, kære læser. Hvad med whiskyen? Skal vi ikke også smage whisky denne aften? Jo, naturligvis. For hvad passer bedre til en god gang gedigen countrymusik end forrygende smagsprøver på destilleriet whisky, så eventen inkluderer også smagsprøver af den ædle drik.

Thomas noterer sig også med glæde, at kulturlivet med de nye lempelser, der så dagens lys den 12. december, atter kan se frem til, at events som musikarrangementet hos Fary Lochan kan være med til at give folket nogle fine og sikkert også tiltrængte gode oplevelser.

Han understreger samtidig også, at de til enhver tid gældende restriktioner og påbud naturligvis vil blive overholdt i forbindelse med eventen.

Billetter til arrangementet kan købes via Fary Lochans hjemmeside.

Annonce
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Gameplan 2022/23: Håndboldklubben har 10 stamspillere på plads til næste sæson

Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Efter rekordåret 2021: Give Vandværk ser ind i eksplosiv vækst i 2022

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Annonce