Annonce
Give Avis

Gustav Dahl viste tænder i vinterpløret i Aarhus: Sølvmedalje til GCK-rytter ved DM

21-årige Gustav Dahl fra Give Cykelklub hentede søndag en flot sølvmedalje til GCK i cykelcross ved DM i Aarhus. Foto: Jim Hoff
21-årige Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub fightede sig på imponerende vis til en sølvmedalje ved DM i cykelcross i Aarhus.

GIVE: 21-årige Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub fightede sig på imponerende vis til en sølvmedalje ved DM i cykelcross i Aarhus.

Samtidig blev det en kendsgerning, at Simon Andreassen fra Cannondale Factory Racing igen kan kalde sig for danmarksmester, idet han også vandt DM-titlen i cyklecross i både 2016 og 2017.

Bronzen gik til 19-årige Oliver Vedersø Sølvhøj fra Torpado-Ursu) tog sig af bronzen, mens den forsvarende mester Sebastian Fini sluttede på sjettepladsen.

Annonce

Det var favoritfeltet anført at Sebastian Fini fra Team KMC ORBEA) og Simon Andreassen fra Cannondale Factory Racing, der blæste til angreb lige fra første tramp i pedalerne i det "vidunderlige" vintervejr i Aahus.

Dahl kørte med i benhård topkvartet

Den nuværende og tidligere danmarksmester lagde straks sig i spidsen, men de havde gjort vært uden regning, for først Gustav Frederik Dahl fra Give Cykelklub og dernæst også Oliver Vedersø Sølvhøj fra Torpado-Ursus, der viste både tænder og stor stamina.

De to udfordrere havde styrken til ikke at lade de to profiler stikke af, og derfor var det en kvartet af de fire ´benævnte herrer, der stak af på første runde.

For at holde de bidske forfølgere, der ikke havde opgivet håbet om ædelt metal i vinterkulden, fra fadet, måtte kvartetten holde et nådesløst højt tempo

I frontgruppen kørte Simon Andreassen flot sin chancen, da han lykkedes med et direkte angreb på Sebastian Fini og DM-titlen. Andreasen fik slået et brugbart hul, som den forsvarende mester ikke kunne lukke.

Annonce

Sej mand-mand duel om sølvet

Den firedobbelte danmarksmester blev ydermere passeret af en velkørende Gustav Dahl, der lugtede både blod og sølvtøj. Men det gjorde Oliver Vedersø Sølvhøj i høj grad også, og det blev en vaskeægte mand-mand duel om sølvet.

En duel der set med GCK-briller endte lykkeligt, idet den 21-årige Gustav Dahl formåede at distancere sin 19-årige rival til sølvet, og dermed kunne unge Sølvhøj, sagt med et smil på læben, ikke leve op til sit efternavn.

Guldet gik ret problemløst altså til Simon Andreassen, der klistret til i aarhusiansk vintermudder kunne køre målstregen med et cykelstyrbredt smil i tiden 53 minutter og 51 sekunder for de 8 omgange. Og smilene var bestemt ikke mindre i Givelejren, da Gustav Dahl i sikker stil drønede over målstregen i tiden 54 minutter og 28 sekunder med en dejlig bevidsthed om, at han netop havde hentet en spektakulær sølvmedalje til både til selv og Give Cykelklub.


Annonce
Give Avis

Købt eller solgt? Hvordan står det til med det almene boligbyggeri på Torvet i Give?

Annonce
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Byggeboom i Give, men vi har også Danmarks formentlig ældste byggesag

Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Give Avis

Kælkebakker og badeland? Hvad sker der på Givegård-grunden?

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

To skinkesøm, stadionplatte og en indianer med rygsæk: Er der et comeback på vej til pølsevognenBøgetorvet?

Give Avis

Gameplan 2022/23: Håndboldklubben har 10 stamspillere på plads til næste sæson

Give Avis

Efter rekordåret 2021: Give Vandværk ser ind i eksplosiv vækst i 2022

Annonce