Annonce
Give Avis

Frederik Løchte var suveræn i finalen i Give

Frederik Løchte Nielsen besejrede Johannes Ingildsen i finalen meget sikkert med sætcifrene 3-0. Foto: Jim Hoff
Finalen blev udsat på grund af regnvejr, og den blev en ensidig forestilling, hvor Johannes Ingildsen fra KB blev udspillet og var chanceløs.
Annonce

Give: Danmarks første sportsbegivenhed efter corona-pausen blev Give Tennisklubs internationale turnering i Give og Silkeborg, og det blev en stor succes for arrangørerne.

Den ældste deltager, 36-årige Frederik Løchte Nielsen var suveræn og vandt de 10.000 kr. i førstepræmie.

Finalen i tennisturneringen mellem Frederik Løchte Nielsen fra Lyngby og Johannes Ingildsen fra KB måtte udsættes til lørdag på grund af regnvejr.

Frederik Løchte Nielsen kom bedst fra start. Han fortsatte stilen fra sejren over Holger Rune og vandt første sæt med 6-2.

I anden sæt var han endnu mere suveræn og bragte sig foran 5-0, inden han vandt sættet med 6-1.

Han fortsatte i tredje sæt, som han vandt 6-2. Løchte spillede stort set fejlfri og var nådeløs over for Johannes Ingildsen, selv om de var Davis Cup-makkere - og vandt - deres kamp mod Tyrkiet i efteråret, da KB'eren fik debut på Davis Cup-holdet, som Frederik Løchte Nielsen er kaptajn for.

Johannes Ingildsen kunne slet ikke få sit spil til at fungere. Han blev hele tiden fanget af Frederik Løchte Nielsens præcise returneringer. Løchte spillede overbevisende med stor autoritet og fejede i perioder gulv med sin modstander.

Finalen var overstået på en time og 40 minutter, før Lars Baes kunne overrække de to checks på 10.000 kr. til vinderen og 5000 kr. til nummer to.

De to finalister overnattede på Diagonalkroen i Give og er nære venner. Johannes Ingildsen går på college i Florida og skal tilbage til USA, når der åbnes igen efter coronaen.

- Jeg kommer ikke til at spille ret meget single i resten af min karriere, så jeg nyder det hver eneste gang, og jeg er i det hele taget meget tilfreds med mit liv som tennisspiller, sagde Frederik Løchte Nielsen, der er nr. 55 på verdensranglisten i double. Han har en tysk makker.

- Jeg er træner for en singlespiller og skal formulere over for ham, hvad han skal gøre, og det får mig til at gøre nogle af de samme ting. Jeg har savnet at spille kampe, og det har været en fin turnering for mig, sagde Løchte.

- Jeg tror, det ville være en god idé at skrive kontrakt med Frederik Løchte, for han føler sig virkelig hjemme på vores baner, sagde Gives sportschef Lars Baes.

Frederik Løchte Nielsen kommer igen lørdag 13. juni, når hans klub Lyngby spiller elitedivisionskamp i premieren mod Give.

Frederik Løchte Nielsen var suveræn i Give Tennisklubs turnering "B&O Invitational". Foto: Jim Hoff.
Annonce

Bedste Give-spiller

Gives bedste spiller i turneringen var Anders Grinderslev, der vandt sikkert over klubkammeraten Rasmus Michelsen undervejs.

- Jeg skulle møde Johannes Ingildsen allerede i min første kamp, og jeg vidste, det var afgørende for mine chancer for at gå videre, sagde Anders Grinderslev. Jeg havde Holger Rune i min sidste kamp, og selv om jeg vandt et sæt mod Holger - endda med 6-0 - i 2018, vidste jeg, at han var blevet meget bedre siden sidst. Jeg var dog meget tilfreds med min kamp mod Holger Rune, selv om jeg tabte i to sæt. Det var de små marginaler, der var afgørende.

En af turneringens store sponsorer, den kendte VB'er Klaus Eskildsen, var blandt tilskuerne.

- Jeg vil gerne støtte det fine initiativ, fordi jeg ved, at Give Tennis har nogle store ildsjæle til at føre arrangementet ud i livet, sagde han.

En af disse ildsjæle var den 64-årige formand Jan Ek, der havde sin første foreningsopgave, efter at han gik på efterløn for 14 dage siden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce