Annonce
Give Avis

Fuldt hus til Give Atlet Klubs diplomstævne

Give Atlet Klub stillede med hele 9 unge boksere, der skulle forsøge at få diplom ved kliubbens store diplomstævne i lørdags. Det lykkedes for 6 ud af de 9 unge talenter. Foto: GAK
Efter målrettet arbejde med klubbens unge boksere gennem et par år kunne Give Atlet Klub lørdag den 9. november invitere til diplomstævne i egen hule. Og det blev en bragende succes med flot opbakning på lægterne.
Annonce

GIVE: Give Atlet Klub stillede selv med hele 9 boksere til klubbens første diplomstævne, og på forhånd var stævnet imødeset med stor spænding fra de lokale arrangørers side. Stævnet blev afholdt i aktivitetslokalet ved Ikærhallen, hvor bokseklubbens nyindkøbte boksering fik sin debut. Det er også her, at bokseklubben i det daglige afholder sin træning med både de unge talentboksere og klubbens motionsboksere. Der var deltagelse af 50 boksere fra i alt 11 klubber fra hele Jylland, og da mange af bokserne havde taget venner og familie med til stævnet, og da en stor del af GAKs motionsboksere også så på, var der massivt med tilskuere på plads i det forholdsvis lille lokale. - Der var godt bare fyldt op i bokseklubben og hallen. Jeg vil skyde på, at der var en 150-200 mennesker forbi, og sandelig om ikke også vores verdensmester Jeppe Morell kom forbi og fulgte stævnet. Det var simpelthen helt perfekt, fortæller en glad formand for bokseklubben, Peter Tomsen.

Der var i ordets oprindlige betydning "fuldt hus", da Give Atlet Kub i lørdags inviterede til diplomstævne. Foto: GAK
Annonce

Den målrettede træning bærer frugt

Meningen med diplomstævnerne er, at de unge boksere her mod en modstander får mulighed for at vise over for neutrale bedømmere, hvor langt de er rent bokseteknisk. I diplomboksninggives der points i tre kategorier: Rene slag, balance/fodarbejde og parader/undvigelser. Det er vigtigt at understrege, at i diplomboksning handler det ikke om råstyrke og om at slå sin modstander ud. Det handler udelukkende om de tekniske færdigheder. Opnår en bokser 27 points, får bokseren et diplom og dermed en startbog fra Dansk Amatør Bokseunion, så han/hun kan komme ud og bokse rigtige kampe. - Vores egne boksere viste god teknisk boksning, og det stod klart, at den målrettede træning med de her unge talenter har vist sig at bære frugt. Vores boksere viser stort mod samtidig med, at de bruger hjernen. Alt i alt tegner deres præstationer rigtig godt for fremtiden, lyder det fra en både glad og stolt Peter Tomsen, der kunne notere sig, at 6 af de 9 Giveboksere fik points nok til at få diplom.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce