Annonce
Give Avis

Fysserne i Give har udvidet på personale- og aktivitetssiden

Fysserne i Give består nu af følgende stærke mandskab. Fra venstre er det Malene Søgaard, Jesper Fabrin Troelsen, Jonilina Pedersen, Flemming Snedker og indehaver Lisbeth Kragh-Hansen. Foto: Jim Hoff
Efter at Klinik For Fysioterapi i april sidste år flyttede fra Havrebakken til Østergade i Give er teamet vokset fra tre til fem fysioterapeuter, og udbuddet af træningshold er i takt med forøgelsen på mandskabssiden også vokset.
Annonce

GIVE: - Det er meget vigtigt for mig, at vi lige får sat fokus på, at man her hos os altså godt kan komme ind til behandling direkte fra gaden uden først at skulle have en henvisning fra lægen. Det kan være rart at vide, hvis man har brug for en akut vurdering/tid og gerne vil hurtigt i behandling.  Samtidig har vi et godt og tæt samarbejde med lægerne, som vi rådfører os med, hvis det skulle være nødvendigt.

Ovenstående udtalelse kommer fra Lisbeth Kragh-Hansen, der er indehaver af Klinik For Fysioterapi i Give. Hun flyttede i foråret 2020 sammen med sit team sin klinik fra lidt hengemte Havrebakken til centralt placerede Østergade i Give downtown, og siden klinikken åbnede dørene 27. april, har klinikken været inde i en rigtig fin udvikling.

- Her 9 måneder senere kan jeg kun sige, at flytningen af klinikken her til midtbyen har været en fantastisk god beslutning. Med al den gode ekstra plads kan vi nu tilbyde massevis af forskelligartet holdtræning, og med ansættelsen af de to fysioterapeuter Malene Søgaard og Jonilina Pedersen, er vi nu oppe på et samlet team på fem fysioterapeuter, der qua deres samlede kompetencer kan tilbyde en bred vifte af behandlingsformer og holdtilbud, fortæller Lisbeth Kragh-Hansen.

Annonce

Nyt tiltag: Træning i varmtvandsbassin

Klinikken er ikke ramt af nedlukning under den seneste corona lockdown, så man kan tilbyde både almindelige behandlinger og holdtræning som altid. Man kan deltage i holdundervisningen uden henvisning, og klinikken overholder afstanden med to meter mellem hver deltager og har delt holdene op af hensyn til de gældende coronarestriktioner.

Pt. er der hele 10 forskellige holdtilbud på menuen i klinikken. Som noget helt nyt kan man nu tilbyde træning i opvarmet svømmebassin for gravide og for folk med muskel- og ledsmerter i Thyregod Fritidscenter. Derudover udbydes følgende hold:

Tummelhold 2-5 måneder og Tummelhold 5-10 måneder. Et hold hvor barnets sanser og motorik stimuleres.

Efterfødselstræning, kvindehold, hvor der er fokus på lænd og bækken/bækkenbund. FysioFlow-holdet arbejdet med at øge bevægelighed og smidighed.

Børneholdet  8-15 år har fokus på specialiseret træning til børn med behov for superviseret træning. På Plus Size-holdet er der ekstra fokus på at få gang i kalorieforbrændingen, og her har man også stor fokus på at guide deltagerne gennem træningen, så de undgår smerter og skader.

Annonce

Husk nu at brug os - også i en coronatid

Naturligvis har klinikken også et ryghold, hvor det handler om at styrke sin ryg, øge stabiliteten og bedre eller forebygge ryggener - med plads til individuel tilpasning af øvelserne.

Nakke/skulderholdet henvender man sig til folk, der i perioder oplever vedvarende hovedpine, spændinger og ømme muskler i nakke/skulderregionen.

Man kan orientere sig mere bredt om klinikkens hold på www.fysserne-give.dk.

Det er også vigtigt at pointere, at selv om vi lever i en tid med corona, skal man bestemt ikke undlade at bruge sundhedsvæsenet.

- Hvis man ellers selv er tryg ved, det kan man stadigvæk benytte sin læge, sin fysioterapeut osv., hvis man står med et behov og trænger til hjælp. Statsministerens udsagn om, at "man skal aflyse alle aftaler", gælder altså kun det sociale - ikke de lægelige og sundhedsmæssige aftaler. Vi passer rigtig godt på hinanden her på klinikken og overholdet alle restriktioner og påbud til punkt og prikke, så man skal ikke være utryg ved at konsultere os og ved at lade sig behandle her, fastslår Lisbeth Kragh-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce