Annonce
Give Avis

Gadbjergfirma holder Brugsens delikatesseafdeling kørende under ombygning

Ole Lange, indehaver af Dansk Mobil Køkken, i godt selskab med pigerne fra delikatesseafdelingen i Brugsen i Give. Pigerne er vilde med deres nye arbejdstation, som de selv har været med til at indrette. Foto: Jim Hoff
Firmaet Dansk Mobil Køkken fra Gadbjerg har leveret tre mobile køkkenenheder til Brugsen i Give, mens der bygges ny delikatesse- og slagterafdeling. Det betyder, at delikatesseafdelingen kan holde både niveau og volumen. Og delikatessepigerne er vilde med deres nye 'kongerige'.
Annonce

GIVE: Som de fleste ved, så er Brugsen i gang med en totalombygning af butikkens slager- og delikatesseafdeling. Projektet koster 10 millioner kroner og det forventes, at de nye afdelinger kan tages i brug lige omkring påske.

Mens ombygningen står på, kører såvel slagter- som delikatesseafdelingen videre på fulde omdrejninger. Slagterafdelingen er placeret i et midlertidigt produktionsrum i forbindelse med lageret, mens delikatesseafdelingen har vundet i lotteriet, idet Brugsens smørrebrødsjomfruer har fået en helt ny arbejdsstation i form af de tre mobile køkkenenheder, der er sat op på p-pladsen bag Brugsen.

Det er Dansk Mobil Køkken fra Gadbjerg, der har leveret den nye arbejdsstation. Og pigerne er ret vilde med deres nye arbejdsplads.

-Det fungere rigtig godt herude. Vi har fint med plads og nogle gode arbejdsrum, og vi kan sagtens få tingene til at fungere. Og bedst af alt, så slipper vi for at skulle bøvle med drengene fra slagterafdelingen hele tiden, lyder det fra et par af de mere kække af delikatessepigerne med store brede grin.

Uddeler Claus Villumsen er, akkurat som sine folk i delikatessen, rigtig glad for denne trods alt ikke helt billige løsning.

- Det er vigtig for os her i Brugsen, at kunderne ikke kommer til at mærke, at vi har gang i en stor ombygning. Derfor har vi investeret lidt penge opg lejet de her tre mobile køkkenenheder frem for at køre frem med nogle halve løsninger, som vi alligevel ikke kan stå på mål for. Og det er faktisk lidt sjovt, når vi kigger på vores omsætningstal for januar, så er slaget i delikatessen steget en lille smule, konstaterer Claus Villumsen.

Annika Jensen, der er leder af delikatesseafdelingen, har sammen med sine piger selv været med til at indrette den nye arbejdsstation.

-Det betyder, at vi har kunnet indrette os, så de nye enheder passer til vores arbejdsrytme og praktiske arbejdsgange i hverdagen, og det er rigtig godt.

Det er fint, at vi også er til stede i lokalområdet og på den måde kan løse Brugsens udfordringer. Det har, sagt med et smil, været nogle både sjove og intense forhandlinger med uddeleren, der jo er kendt som en hård forhandler.

Ole Lange, indehaver af Dansk Mobil Køkken

Annonce

Fleksibilitet er nøgleordet

Netop fleksibilitet er for direktør og indehaver af Dansk Mobil Køkken, Ole Lange, et altafgørende parameter i virksomhedens setup med udleje af de mobile køkkenenheder.

- Kigger vi på setuppet her ved Brugsen i Give, har vi leveret en decideret køkkenenhed, en enhed med køl/frys og så en enhed, som delikatessefolkene helt selv har indrettet. Og det er netop styrken ved vores enheder, at der er så stor fleksibilitet og så mange indretningsmuligheder, så brugerne kan få et produkt, der er relevant, og som passer til deres behov, siger Ole Lange.

Netop denne konstellation med tre enheder er ifølge Lange ganske populær blandt aftagerne. Såvel Brugsen i Østbirk og Hattin, samt et par Meny og Sparbutikker har fået leveret samme setup som Brugsen i Give i forbindelse med ombygning.

- Vores løsninger er både korttids og langtidsholdbare. Og vi kan sammenbygge vores enheder med allerede eksisterende faciliteter, om det måtte ønskes. Vi har eksempelvis har enheder stående i halvandet år ved Legos kantine, og på Sjælland har vi nu på femte år nogle enheder stående, der skal fungere som kantiner ved Metro-byggeriet. Der er simpelthen ubegrænsede muligheder med vores moduler, fastslår Ole Lange.

Virksomheden producerer køkkenvogne med professionelle storkøkkener, fryse/kølevogne og opvaskevogne plus ekstra moduler, og enhederne kan sammensættes, helt som kunden ønsker det. Og som er klar til drift med det samme, de er stillet op.

Annonce

Bygger selv modulerne op fra bunden

Dansk Mobil Køkkener startede op i 2007 med Ole Lange ved roret, og idag ligger virksomheden i Industriparken i Gadbjerg med i alt 38 mobile enheder til udlejning. Og der er ifølge Ole Lange gang i sagerne, idet der er stor efterspørgsel på virksomhedens ydelser.

- Vi leverer eksempelvis til diverse virksomheder og fødevarekæder, der bygger om, og vi har også stor tilstedeværelse på landets største festivaler som Roskilde, Skanderborg og Jelling. Jeg er jo i bund og grund festivalmand og synes det er spændende at levere køkkenenhder til den slags. Men i dag må jeg sige, at vores koncept bruges 80 % af erhverv, mens festivaler så er de sidste 20 %, siger Ole Lange.

Virksomheden har fire fast ansatte medarbejdere, og i spidsbelastningsperioder indkaldes der yderligere personale. Man bygger selv sine vogne/enheder op helt fra bunden, og virksomheden opererer over hele landet, men Ole Lange synes også, at det er rigtig fint med en lokal opgave, som den i Brugsen i Give.

- Fint at vi også er til stede i lokalområdet og på den måde kan løse Brugsens udfordringer. Det har, sagt med et smil på læben, været nogle både sjove og intense forhandlinger med uddeleren, der jo er kendt som en hård forhandler, lyder det fra Ole Lange med et skævt smil.

Virksomheden er også i stor vækst med entreprisen med at vaske glas fra diverse festivaler, og her vil man i løbet af foråret komme med en stor og spændende genbrugsvenlig og miljørigtig nyhed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce