Annonce
Kødhakkeren blev opfundet i 1860, og det revolutionerede husholdningen i Danmark. Foto: GEM
Give Avis

GEM fortæller om dengang leverpostej var rig mands spise: Men så kom kødhakkeren

Kunne du forestille dig at betale i omegnen af 15.000 kroner for en bakke leverpostej? Nej vel, men i de gode gamle dage før kødhakkeren kom til verden, lå leverpostejspriserne i dette leje. Læs her kødhakkerens historie smukt serveret af Give-Egnens Museum og redaktionens madmedarbejder.
Annonce
  • Kødhakkeren blev opfundet i 1860, og det revolutionerede husholdningen i Danmark. Foto: GEM
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med

Annonce
Give Avis

Konkursramt plejehjem skal måske omdannes til hospice

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Annonce