Annonce
Give Avis

Genåbning: Nyt fra Din Tøjmand

Drengene hos Din Tøjmand i Give har rygende travlt med at gøre klar til åbningen. Her er det indehaver John Juhl der svinger støvsugeren, Casper, der pudser spejlet, mens Rasmus er i gang med at mærke nye varer opå. Foto: Jim Hoff
Spændende nyt på personalesiden og en nyrenoveret butik. Det er blandt andet, hvad der venter kunderne, når Din Tøjmand åbner op 1. marts.

GIVE: Man kan sige meget skidt om nedlukningen af detailhandlen, men omvendt findes der også eksempler på butikker, der har formået at bruge de godt to måneder med lukkede døre til at bruge tiden konstruktivt.

Sådan har det været hos Din Tøjmand i Vestergade, hvor indehaver John Juhl er klar med to nyheder, når dørene åbnes igen den 1. marts.

- På personalesiden har vi sagt farvel til Christian Larsen efter fire år. Han har søgt nye udfordringer, og det er kun helt naturligt for en ung mand i Christians alder. Til gengæld har vi så anset en ny frisk gut, Casper Juhl, der ret beset er tiltrådt pr. 1.1. 2021. men da butikken jo har været lukket, er det først nu her den 1. marts, at han for alvor kommer i ilden, fortæller John Juhl, der ydermere kan oplyse at Casper har arbejdet syv år hos tøjbutikken Quint i Herning, hvor han også er udlært.

Hvis man mener at det ikke er helt tilfældigt, at John og Casper har samme efternavn, er man bestemt på rette spor. For Casper er Hanne og John Juhls søn, og han bliver hermed fremover en del af butikken i Give, som man på den konto vel godt kan kalde en familievirksomhed.

Annonce

Åbner med to butikker

Udover det nye blod på personalesiden kan John også berette om helt lavpraktiske forandringer i butikken.

- Vi har været konstruktive under nedlukningen og benyttet lejligheden til at få lagt nyt gulv, og så har vi, nu hvor vi alligevel var i arbejdstøjet, også fået fået frisket butikken op med en ny gang maling. Nu er vi topklar til at tage imod kunderne 1. marts, hvor vi vil stå med en halv butik med sæsonvarer til halv pris samt en halv butik med de spritnye friske forårsvarer, fortæller John Juhl.

I disse dage vælter det ind med nye varer i butikken, som alle er bestil via digitale platforme, da man jo ikke har kunnet komme ud på messer osv. Desværre har man pga. nedlukningen forpasset et godt salg af vintervarer, netop i et år, hvor vi jo har haft rigtig vinter med sne og frost.

- Uanset hvad, så er vi klar, og det med en butik, der aldrig har stået flottere. Vi glæder os vildt meget til at tage mod vores gode kunder igen og til at få gang i en god hverdag i butikken igen, siger John Juhl, der naturligvis arbejder stringent ud fra de gældende coronarestriktioner i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kroen klar med nye datoer for events

Give Avis

Walk A Fun-Thon - De går det igen!

Give Avis

Vox Pop 5 - Du ejer din by

Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by

Annonce