Annonce
Give Avis

Genialt skilte-gimmick i Givskud

Dette herlige skilt kan man se tæt ved byens købmand, og modsat klassiske vejskilte, handler det her ikke om afstand målt i kilometer - men derimod i minutter. Foto: Jim Hoff
Vidste du, at det kun tager 55 minutter at køre fra Givskud til Århus? Eller at du kan være i lufthavnen i Billund på 17 minutter?
Annonce

GIVSKUD: Kreative ideer, der får ben at gå på, er naturligvis altid velkommen, ikke mindst når de er med til at sætte ens lokalområde positivt på landkortet. Og endnu bedre bliver det, hvis det sker med lidt glimt i øjet.

Denne kombination af kreativitet og fin humor er man lykkedes rigtig godt med i Danmarks zoologiske hovedstad, Givskud, hvor et fantastisk informativt vejskilt siden slutningen af november har prydet bybilledet ved indkørslen til den lokale købmand.

På skiltet kan man se, ikke hvor langt der er i kilometer til de nærmeste større og mindre byer, men hvor lang tid, det tager i minutter at køre fra Givskud til de respektive byer.

Men hvorfor nu det, vil den kritiske læser måske spørge undrende.

Jo, det handler naturligvis om markedsføring af byen. En synlig fortælling om, hvorfor det vil give god mening at bosætte sig i byen, der er kendt for Givskud Zoo både indenfor og udenfor landets grænser.

Det er faktisk Richard Østerballe, direktør i Givskud Zoo, der har sponsoreret den pæl, som de nydelige skilte sidder på, mens det er Lokalrådet, der har sørget for resten.

Udover den centrale beliggenhed, som fremgår tydeligt af skiltene, så vil man i Givskud også kunne bryste sig af at kunne tilbyde bosætning i et smukt naturområde - med huspriser, der bestemt er til at have med at gøre.

Byen har en købmand, en skole, daginstitution, hal til fritidsaktiviteter og fodboldklubben råder over en kunstgræsbane. Og ikke mindst derfor er der god grund til at skilte med byens fortræffeligheder - og beliggenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce