Annonce
Give Avis

GISK klar med nyt blod i bestyrelsen

Det nyn nye bestyrelse med afgående formand Michael Egsgaard yderst til venstre: Kim Stephansen, Søren Skøde Kristensen, Linda Høgh, Søren Arevad, Christian Christiansen og Johannes Winther. Ikke til stede var Annette B. Knudsen og Peter Madsen. Foto: Jim Hoff
Både formanden og næstformanden takkede af ved GISKs årlige generalforsamling i Ikærhallen. De to nye til bestyrelsen havde meldt deres kandidatur op til mødet, og det bliver dermed Søren Arevad og Christian Christiansen, der skal tage over efter Egsgaard og Winther.
Annonce

GIVE: Grundet coronasituationen var GISKs årlige generalforsamling udsat til den 8. september, og ud over de klassiske tiltag som formandens beretning (læs herom andetsteds i avisen), aflæggelse af regnskab og behandling af indkomne forslag, stod bestyrelsen over for en fornyelse, idet den siddende formand Michael Egsgaard og næstformand Johannes Winther begge havde kundgjort, at de ikke ville genopstille.

Det betød, at der skulle findes to nye medlemmer til bestyrelsen, og lad os bare med det samme afsløre, at den sag blev klaret uden kampvalg.

Bestyrelsen havde på forhånd haft gang i en hel masse lobbyarbejde og gødet jorden godt og grundigt i byens foreningsliv, og anstrengelserne bar frugt, idet de to udpegede nye kandidater til bestyrelsen begge, under behørige klapsalver fra de godt 30 fremmødte, konfirmerede deres opstilling ved generalforsamlingen.

Annonce

Farvel til formand og næstformand

De to nye i bestyrelsen bliver Søren Arevad og Christian Christiansen, som nu sammen med den øvrige bestyrelse bestående af Søren Skøde Kristensen, Linda Høgh, Kim Stephansen, Anette Breinholt Knudsen og Michael Pedersen, der er repræsentant fra Firkløverskolen, skal konstituere sig og have fordelt de forskellige bestyrelsesposter mellem sig.


Det har været tre lærerige og benhårde år med både op- og nedture. Men vi er nået langt, og der er nu lagt skinner ud, så bestyrelsesarbejdet fremover får en helt anden karakter, end da vi startede op

Michael Egsgaard, afgående formand


Holdets nye team af suppleanter bliver Peter Madsen (genvalgt) og Johannes Winther.

Michael Egsgaard, 3 år som formand, og Johannes Winther blev efterfølgende behørigt hyldet og takket for deres fine og helhjertede arbejdsindsats med at sparke GISK i gang i 2017.

Og selvom Egsgaard nu formelt er fortid i GISK, så erklærede han sig villig til at være med på sidelinjen med sin knowhow og erfaring efter tre år i et hektisk krydsfelt mellem kommune og det lokale foreningsliv i det omfang, hans tid i forhold til arbejde og familie tillader det.

Annonce

Nu gælder det etape 2 og helhedsplanen

- Det har været tre lærerige og benhårde år med både op- og nedture. Men vi er nået langt, og der er nu lagt skinner ud, så bestyrelsesarbejdet fremover får en helt anden karakter, end da vi startede op. I dag er det centerleder Martin Schmidt, der sidder for bordenden og kommer med input og ideer, som man så som bestyrelse skal forholde sig til, sagde Egsgaard og fortsatte:

- Det er Martin, der styrer driften, økonomien og fordelingen af haltider, så bestyrelsens rolle er meget som sparringspartnere i forhold til centerlederen.

Den afgående formand nævnte også den store glæde, det var dagen før GISKs generalforsamling at kunne være med til første spadestik på den nye kunstgræsbane ved Søndermarkshallen.

- Det var så absolut et af højdepunkterne ved det her arbejde. Nu er vi endelig kommet i gang, og det er vigtigt, at vi har fået sendt et signal til omverdenen om, at det her bliver til noget. Vi går nu ind i en fase, hvor visionsplanen skal forvandles til en helhedsplan, og her er etableringen af kunstgræsbanen og renoveringen af Søndermarkshallen en rigtig god begyndelse, konstaterede den afgående formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Give Avis

Træning på nettet: FrokostFit med Bo

Annonce