Annonce
Give Avis

GISK samarbejdede sig til et fantastisk halbal

Klaus & Servants spillede op til bal, da LEV afviklede halbal i Ikærhallen med GISK via flot samarbejde på tværs af flere foreninger stod som tovholder på arrangementet. Foto: Martin Schmidt.
Give Idræts, Sundheds- og Kulturcenter var for alvor i ilden fredag aften i sidste uge, hvor foreningen skulle stå for et halbal for borgere med særlige behov. Og opgaven blev løst til stortilfredsstillelse for arrangørerne fra LEV.
Annonce

GIVE: I forbindelse med den nye personalemæssige opsætning ved de to haller i Give, hvor GISK pr. 1. oktober har ansat Martin Schmidt som ny centerleder, lå der i den forrige halbestyrers kalender nogle aftaler om afholdelse af et par større arrangementer.

Dem 'arvede' GISK og Martin Schmidt - med en klokkeklar hensigt om at gennemføre de aftalte arrangementer. Således var det også med det store halbal, som den lokale afdeling af landsforeningen LEV havde planlagt afholdt fredag den 26. oktober i Ikærhallen.

- Efter strukturændringerne og skiftet af centerleder har vi fået en del opkald fra foreninger og private, som var bekymrede for, om vi ville og kunne overholde de planlagte aftaler. Og selvfølgelig vil og kan vi det. Med så mange forskellige foreninger i ryggen med så mange forskellige mennesker at trække på med vidt forskellige kompetencer, har vi ikke været i tvivl om, at vi kunne indløse de planlagte aftaler. Og det er netop dette halbal et mønstereksempel på, siger Michael Egsgaard, der er formand for GISK, og som avisens udsendte på dagen for halballet træffer på toppen af et megahøj stige i hallen i færd med at hænge wirer op til lamper.

Det her viser bare, hvor mange ressourcer der ligger i GISKs medlemmer, og det viser, hvor meget man kan, hvis man samarbejder på kryds og tværs af foreningerne.

Michael Egsgaard, formand for GISK

Annonce

Enorme ressourcer at trække på

Til dette arrangement er det Give GIFs gymnastikafdeling og Idræt i Dagtimerne, der sammen med HK Give Fremad stiller med hjælpere, der får hjulene til at køre som smurt.

Maden kommer fra Filskov Kro, og når den ankommer, er det Thomas Pedersen, der sidder i håndboldbestyrelsen og som er uddannet kok, der sammen med gymnastikforeningens formand Mette Vestergaard, der er uddannet økonoma, der tager over og sørger for, at bespisningen går efter alle foreskrifter.

Baren styres med kompetent og kærlig hånd af gymnastiklederen Helen Sindbjerg Sørensen og hendes familie, og på det helt lavpraktiske plan er det Preben Kjeldsen, der med flere års erfaring fra Bierfesten som ballast sørger for, at alle ansøgninger er på plads, og at scene, lys og lyd spiller lige efter bogen.

- Det her viser bare, hvor mange ressourcer der ligger i GISKs medlemmer, og det viser, hvor meget man kan, hvis man samarbejder på kryds og tværs af foreningerne. Sådan et arrangement her vil også give lidt penge til GISK i form af indtægter fra salg af drikkevarer, ligesom vi også tjener en lille smule på maden. Men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste har været at overholde de aftaler, der er blevet indgået i det tidligere regi, pointerer Michael Egsgaard.

Annonce

Fantastisk aften med masser af højt humør

Der var godt 200 deltagere til halballet, der ud over den gode mad fra Filskov Kro havde musikalsk underholdning af kultbandet Klaus & Servants, der i 70'erne sprang ud som Danmarks svar på Cliff and The Shadows.

Konceptet Myselfie havde gratis leveret et kamera, som deltagerne kunne bruge til at tage sjove selfies og se resultatet med det samme på en stor skærm.

De høje barnborde havde GISK lånt hos centerleder Lone Jørgensen i Thyregod, og så havde altmuligmanden Preben Kjeldsen tiltusket sig nogle hyggesofaer og kakkelborde fra FDFernes loppemarked. De blev brugt i et vaskeægte hyggehjørne og var et populært indslag.

Og det blev en rigtig god aften for såvel arrangørerne som de godt og vel 200 gæster med pårørende.

- Det var en helt fantastisk aften. Jeg har kun fået positive reaktioner fra både deltagerne og deres familier, der alle over en kam beskriver denne aften som en fest uden lige. Det er noget, vi alle meget gerne ser gentaget næste år, lyder det fra en begejstret Erik Ancker, der udover at være medarrangør af halballet sidder i bestyrelsen i Væksthuset i Thyregod, der er en selvejende institution/botilbud for voksne med nedsat funktionsevne og særlige behov.

- Vi havde aftalt busafgange klokken 21.30 og 23.15, og normalt tager 50 % af deltagerne hjem med den første bus, men denne aften var det kun 5 der tog tidligt hjem, så det viser vist alt om, hvor meget de unge mennesker morede sig, konstaterer Erik Ancker.

GISK-folkene havde samme positive oplevelse af aftenens forløb som Erik Ancker.

- Det gik rigtig fint. Det var en god fest med masser af højt humør, hvor alt gik lige efter bogen. Oprydningen bagefter gik lynhurtigt, men det er jo også rutinerede folk, vi har at trække på. Vi er som arrangører rigtig godt tilfredse med vores første halbal, og vi stiller gerne op igen sammen med LEV, konstaterer Michael Egsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce