Annonce
Give Avis

Give bød oprykningsfavoritterne fra Odder flot op til dans

Give keeper Jacob Skov ærgrer sig højlydt: På trods af en flot personlig præstation af målmanden med 17 redninger tabte Give til topholdet Odder med 26-22. Foto: Jim Hoff
Odders nedrykkede fra 1. division var på besøg i Ikærhallen fredag aften med en status af tårnhøje favoritter til en hurtig genoprykning til landets 2. bedste række. Give leverede bestemt en indsats man kan være bekendt, og med lidt mere skarphed omkring tekniske fejl og afslutninger, havde David besejret Goliat.
Annonce

GIVE: - Vi skal nok op og score 27-28 mål, hvis vi skal slå Odder!

Hosstående udsagn kom fra Gives cheftræner Erik Flak inden aftenens dyst mod Odder, og hans spådom skulle vise sig at holde stik.

Gæsterne vandt nemlig med 26-22 over et i flere perioder godt spillende og velfungerende Givemandskab, der dog også må erkende, at man i aftenens glimrende og intense dyst manglede de sidste 10-15 procenter omkring afslutninger og tekniske fejl, som holdet lavede 17 af.

Den slags går ikke ustraffet hen på trods af at Give leverede både taktiske velkomponerede manøvrer fra bænken plus fysisk formåen der på intet tidspunkt lå under Odders, tværtimod.

Annonce

To dumme perioder koster kampen

Give har to essentielle perioder i kampen, hvor de taber afgørende terræn: I kampens første 15 minutter, og i starten af i 2. halvleg, hvor forhastede afslutninger på stribe gav Odder mulighed for at score 4-5 hurtige billige mål, og dermed bringe sig tæt på afgørende i front med 20-16.

Jeppe Larsen vipper Mads Overgaard fri på stregen, men Odder fik lukket ned - hvad de generelt formåede i forhold tilGives stregspil.Foto: Jim Hoff

Men her smider vi så et stort skulderklap på banen til det nykonstruerede Givemandskab, der hver gang, det så sortest ud leverede mandsmod og stærkt mentalitet -tilsat taktisk snilde fra trænerbænken -  nok til at komme tilbage i kampen.


Vi kommer tæt på, flot af drengene, men desværre misser vi et par store muligheder, og derfor ærgrer vi os på trods af en god præstation mod rækkens bedste hold over, at det ikke blev til points

Erik Flak, cheftræner


Dette krydret med en eminent keeperpræstation af Jacob Skov betød, at Give kunne lugte både blod og points, men da det for alvor skulle afgøres med fire minutter tilbage ved stillingen 23-21 til Odder, missede Give muligheden i to omgange med et par knap så skarpe/heldige afslutninger.

Odder straffede med stor kyniske og med topholdets skarphed dette, og så var toget kørt for et ellers bravt kæmpede Givemandskab, der i flere omgange for alvor havde fået den corona-amputerede Ikærhal til at svinge og gynge.

Annonce

Taktisk og fysisk et nøk bedre end Odder

- Kampen viser jo meget godt, hvor vi står lige nu. Det var lidt op og ned, og vores første 10-12 minutter med en masse uprovokerede fejl var bestemt ikke for køn. Men vi får så taget godt fra i angrebet, Skov i målet leverer, godt hjulpet af en solid forsvarspræstation, en pragtpræstation, og så æder vi os ind i kampen igen, siger Erik Flak, der kunne se sit mandskab føre med 9-8 efter 25 minutters spil. Igen forsømte man at sætte trumf på i et par gunstige angrebssituationer, så i stedet for at føre med to ved pausen, var Give nede med en.

Kasper Haudrum ryger i gulvet med et brag efter en stærk fysisk indsats - lidt symbolsk for Give denne aften, hvor man var rigtig godt med, men hvor man lavede for mange tekniske fejl og havde for mange dårlige afslutninger. Foto: Jim Hoff

- Starten af 2. halvleg var ikke god for os. Igen smider vi for lette bolde væk, og Odder fører med fire med et kvarter tilbage. Vi får så via en del taktiske justeringer og nye modeller i vores angrebsåbninger bragt dem lidt ud af fatning og får os arbejdet tilbage igen. Plus at vi rent fysisk fornemmer, at vi er bedre end odder. Vi kommer tæt på igen, flot af drengene, men desværre misser vi et par store muligheder, og derfor ærgrer vi os på trods af en god præstation mod rækkens bedste hold over, at det ikke blev til points, konstaterer Erik Flak, der også glædede sig over, at missionen med at få hallen med sig, lykkedes fint.

Mål for Give: Anders Orning 5, Simon Søgaard 5, Jeppe Larsen 4, Philip G. Jørgensen 3, Christian Skagen 3, Magnus Taulbjerg 1 og Masker Svko Andersen 1.

Man of the Match: Jacob Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce