Annonce
Give Avis

Give Badmintonklub fortsætter fremgangen

Give Badmintonklub bliver ved med at vækste ikke mindst på ungdomssiden. I dag har klubben 74 ungdomsspillere. Her ser vi ca. 50 af dem til Natminon. Foto: Give Badmintonklub

Den lokale badmintonklub i Give har de seneste 5-6 år kun oplevet fremgang på medlemssiden, og tendensen fortsatte i 2018, hvor man nåede op på 142 medlemmer. Og det er lækkert, men det presser klubben på pladsen og ønsket om flere haltider er udtalt.

Annonce

GIVE: Den 26. februar afholder Give Badmintonklub generalforsamling, og her kan formand Benjamin Ravn endnu engang berette om en klub i fremgang både på medlemssiden og aktivitetssiden.

I 2017 havde man således sammenlagt 132 medlemmer fordelt på ungdom og motion. Dette tal steg til 142 i 2018 fordelt på 74 ungdomsspillere og 68 motionister.

Samtidig fik klubben i 2018/19-sæsonen tildelt yderligere haltid, så de unge spillere har mulighed for at træne to gange i ugen mod én gang i den foregående sæson. Samtidig har man valgt at lave niveaudelt træning, hvilket betyder, at spillerne træner i grupper efter deres færdigheder og ikke nødvendigvis kun i aldersbestemte grupper.

-Vi var meget spændte på, hvordan spillerne og ikke mindst deres forældre ville tage vores nye træningskoncept med at opdele spillerne efter niveau og ikke alder. Det er dog gået over al forventning. Det er blevet positivt modtaget, og vi tøver ikke med at kalde det nye tiltag for en succes. Mere tid og mere fokus på udvikling af spillernes færdigheder har givet pote, og det er vi rigtig glade for, siger Benjamin Ravn.

Annonce

Må sige nej til nye medlemmer

Medlemstilgang er naturligvis positiv, men de mange medlemmer betyder så også, at man for alvor (igen) er ved at blive presset på haltider. Ifølge Benjamin Ravn er det faktisk så voldsomt, at man pt. ikke har plads til flere spillere.

Der kan faktisk blive tale om deciderede ventelister, og havde man sagt dette i forhold til badminton i Give for blot fem år siden, ville de fleste nok have rystet voldsomt på hovedet.

Derfor må klubben i samarbejde med GISK og de andre foreninger i Give arbejde på at få mere haltid, og hvordan den nød så lige skal knækkes, står her og nu hen i det uvisse. En hurtigt opført ny hal kunne jo være en løsning, men med den nye visionsplan for et samlet idrætscenter in mente, sker det næppe.

Annonce

Vigtigt med nyt blod og ny inspiration

Til generalforsamlingen den 26. februar vil skal man ud og finde nye folk til bestyrelsen, idet der er to af medlemmerne i den nuværende bestyrelse, der ikke genopstiller.

-Vi ved helt sikkert, at et medlem ikke stiller op igen, og så har vi en tvivler, som egentlig gerne vil trække sig, hvis vi ellers kan finde en erstatning. Og apropos erstatninger, så trænger vi da også til lidt nye folk både på leder- og trænerfronten. Vi har en velfungerende klub med fin opbakning fra forældrene, men det er altid godt med både noget nyt blod, noget ny inspiration og lidt flere hænder til at løfte opgaverne. Det gælder jo om at holde niveauet for klubben. Vi er glade for vores fremgang, og den skal vi fastholde, eventuelt udvide, og det kræver faktisk en del arbejde, siger Benjamin Ravn, der tager et år til som formand.

Før generalforsamlingen består bestyrelsen af følgende gode folk: Benjamin Ravn, formand. Gitte Hansen, næstformand. Ruth Hansen, kasserer. Mette Madsen, medlem og Jette Ejlebæk Sørensen, medlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce