Annonce
Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Anders Grinderslev spille sin sidste hjemmekamp for Give onsdag den 4. august, når HRT kommer til Give i den Tv-transmitterede dyst mellem de to klubber. Med en sejr vil GTK og Grinderslev komme meget tæt på medaljespillet. Foto: Jim Hof
Give Tennisklub sætter for alvor Give på danmarkskortet onsdag den 4. august, hvor der sendes direkte TV fra elitedivisionsholdets kamp mod HRT. En sejr til Give kan sende klubben behageligt tæt på en plads i medaljespillet.

GIVE: Den 26. august 2019 kunne Give Tennisklub sensationelt hente guldet hjem til Give i elitedivisionen efter en gyser af en finale mod Gentofte. Den præstation gentager man hjertens gerne i den lokale tennisklub.

For at nå ind i det forjættede land, medaljespillet, hvor de fire bedste i grundspillet den 21.-22. august dyster om ædelt metal på KB's anlæg, kræver det givetvis en sejr over HRT (Hørsholm-Rungsted Tennisklub), når GTK onsdag den 4. august åbner det legendariske tennisanlæg "Gryden" for sæsonens sidste hjemmekamp.

En kamp, der får ekstrafin eksponering, idet Sport Live har meldt sin ankomst for at transmittere live fra de seks kampe i "Gryden".

Annonce

Nøglekamp for begge hold

En faktor, der både er med til at sætte Give Tennisklub og Give på danmarkskortet, og som uden tvivl bør være med til at motivere hjemmeholdets spillere til at yde sit allerypperste.

Stillingen i elitedivisionen

1.KB 4 kampe - 25 points

2.Give 4 kampe - 21 points

3.HIK 4 kampe - 15 points

4.Gentofte 4 kampe - 15 points

5.Rødovre 4 kampe - 13 points

6.Lyngby 3 kampe - 12 points

7.HRT 3 kampe - 7 points

8.Fruens Bøge 4 kampe - 5 points

Gives restprogram:

Onsdag 4. august: GTK - HRT 4. august

Onsdag 11. august: Fruens Bøge - GTK

Lørdag 14.august: Gentofte - GTK

- Man får ikke bedre tennis at se vest for Storebælt end det her. Hørsholm Rungsted har en uhyggelig stærk trup sammensat af topspillere med dansk, tysk, svensk og indisk pas, og vi forventer et HRT-hold i en meget stærk forfatning i noget, der ligner en nøglekamp for sjællænderne. Omvendt kan vi med en sejr på eksempelvis 4-2 komme uendelig tæt på medaljespillet, og så har vi endda yderligere to skud i bøssen mod Fruens Bøge og Gentofte siger GTKs holdkaptajn og sportschef Lars Baes, der understreger, at man som minimum går efter rækkens 2. plads, så man kan undgå at løbe ind i storfavoritterne fra KB i en evt. semifinale.

Annonce

"Vi skal vise en halv million TV-seere hvad vi kan i Give"

Ud over at gå efter sejren ønsker Lars Baes og klubben at skabe en jysk tennisfest i dét, der med sportschefens ord vil være 'sæsonens sidste mulighed for at se tennis af fineste karat i Jylland'. 'Gryden' er igen åben for tilskuere, og der vil traditionen tro være gratis adgang samt gratis grillpølser og øl/vand ad libitum til dagens gæster.

- Det bliver en eftermiddag/aften, hvor vi skal vise, hvad vi kan her i Give. Både på tennisbanen og udenfor. Med potentielt 500.000 seere foran skærmene handler det om at få masser af tilskuere ind, så tv-billederne fra Give viser fyldte tribuner og masser af fed stemning på lægterne. Det er jo det, vi er kendte for her i Give, så jeg håber virkelig, at folk bakker rigtig godt op om arrangementet. Og husk så, at man jo kan få sin aftensmad helt gratis her, so what's not to like, lyder det med et bredt smil fra Lars Baes.

Hjemmeholdet kommer med en sejrsstime på tre kampe, hvor man har besejret Rødovre, HIK og Gentofte, en stime, der har sendt GTK op på rækkens 2. plads lige efter de forsvarende danmarksmestre fra KB.

HRT, derimod, ligger og kæmper en brav kamp i rækkens bund, hvor holdet må slås for at komme væk fra en af de to direkte nedrykningspladser. Nordsjællænder kommer med et friskt nederlag den 31.7. til Lyngby, så de har virkelig pistolen for panden i nedrykningsmudderet.

Annonce

Farvel til GTKs stærke tenniskriger

Lars Baes har sit hold til onsdagens tennisbrag på plads, men af taktiske årsager holder den snu sportschef kortene tæt til kroppen og vil ikke afsløre holdopstillingen. HRT har heller ikke tænkt sig at oplyse deres line-up før det kræves, men Lars Baes forventer, at udeholdet stiller med den tidligere Givespiller Henrik Heise Korsgaard, der pt. viser rigtig god form.

Samtidig ved vi også, at GTKs Anders Grinderslev spiller her sin sidste hjemmekamp i Gryden, og det kunne godt ligne en rigtig intens dyst mellem ham og Korsgaard i 1. single.

- Hvis der er nogen, der fortjener en flot afsked, så er det Anders, der har båret Gives logo i hjertet de sidste tre år og om nogen været repræsentant for hele den vestdanske tenniselite, som den spiller, der bedst har kunnet bide skeer med hovedstadens stærkeste spillere. Anders spiller klokken 16.00 på bane 1, og her håber vi på en masse lokale fans til at bakke op om ham, lyder opfordringen fra Lars Baes.

Annonce
Annonce
Give Avis

Julie Stenmann Christensen suveræn dansk mester

Annonce
Annonce
Give Avis

Give Håndboldklub er endelig fuld af numre igen

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Lokal erhvervsdrivende med klar opfordring: Skal vi have et fedt nyt idrætscenter, så er det nu byen skal vise sammenhold

Give Avis

Hvad gør man når man er rygopereret og helt ny i byen? Man går da til fodbold - bogstaveligt talt

Give Avis

Formand om sæsonens første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt og laver et brag af en håndboldfest med gratis adgang

Give Avis

Tekniske fejl og afbrændere blev dyrt for Give, der løb ind i et nederlag på 33-30 i Hørning

Give Avis

For Eva og Tommy handler kroket om livskvalitet - som så lige er blevet toppet med DM guld

Give Avis

Her skal maden kunne mere end at fylde maven: Sådan anmelder Marius, Ellie og de andre børnehavebørn tre forskellige slags sild

Give Avis

Nej til seks millioner til GISK: Stofa vil kun købe Gives fællesantenneanlæg på egne præmisser

Give Avis

Genåbning på Kastaniehaven: Efter halvandet år som leder fik Carina Skærlund sin første festdag

Give Avis

88 dystede i Give Golfklubs Danbolig parturnering

Give Avis

Nye arbejdsgange angående foromtaler i Give Avis

Give Avis

Se videoen: Stolt og bevæget dobbelt ol-guldvinder modtog folkets hyldest i den sprøde efterårsregn

Give Avis

Skæve åbningstider hjælper Jette med at holde balance mellem familieliv og det gode butiksliv

Give Avis

Se billederne: Seje børn trodsede regnen og gav Give endnu en flot cykelfest

Give Avis

Give hentede uafgjort mod tophold efter en afvekslende og flot kamp med skiftende føringer til de to hold

Give Avis

Give sender Dannebrog til tops med fejring af dobbelt guldvinder!

Give Avis

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Give Avis

Først var det huse, nu er det brugte biler, der er en mangelvare

Give Avis

Ungt lokalt cykeltalent i kæmpedilemma: I svær klemme mellem sin sport og uddannelse

Give Avis

Give misser nyvunden momentum i vital bundkamp og taber 4-2 i Bramming

Give Avis

Efter de store cykelklassikere: Nu er det børnenes tour - og det sker i Give midtby

Give Avis

Ny start efter corona: Café Tæt ændrer koncept

Annonce