Annonce
Give Avis

Give buldrer videre mod jyllandsserien

50-kampsjubilar Victor Andersen fejrede sit jubilæum med at score tre mål, levere to assists og blive kåret til Man of The Match i 7-0 sejren over Esbjerg IF 92. Foto: Jim Hoff
Annonce

GIVE: Med en sejr på 7-0 over buldholdet Esbjerg IF 92 fastholder Give Fremads serie 1-mandskab sit stærke mandat i toppen af rækken - og dermed er holdet med 26 points efter 11 kampe stadigvæk et særdeles realistisk bud på en oprykker til jyllandsserien med Bramming som nærmeste rival med 22 points.

Der resterer blot tre spillerunder, og Bramming og Give tørner sammen lørdag den 17.10 i et opgør, der kan blive afgørende for oprykningen.

Dagens kamp mod Esbjerg IF 92, der frister en trist tilværelse som rækkens nr. andensidst med 8 points, blev det man i tennissporten kalder en walkover. Give kørte simpelthen de chanceløse vestjyder sidelæns ud af stadion.

På mål af Victor Andersen (15) og Magnus Bitsch (25) førte Give 2-0 ved pausen, og efter pauseteen blev det for alvor sjovt for de mange tilskuere på Waldstadion i Give - i hvert fald for de der holder med Give.

Annonce

Victor Andersen all over the place

Hele fem mål bankede det sprudlende hjemmehold ind, og det endte med en sejr på 7-0 over esbjergenserne, der med dette svidende nederlag ikke just forbedrede deres odds for at forblive i rækken.

Målene i 2. halvleg blev scoret af Mads Birk (50), Victor Andersen (65), Thomas Moise (70), Victor Andersen (80) og Mads Birk 85.

Dermed kronede unge Victor Andersen en flot dag, hvor han før kampen blev hædret for 50 kampe for Give. Han scorede tre gange, leverede to asissts og blev naturligvis kåret til Man og The Match.

Kampen mod Bramming spilles klokken 14.00 på Skjern Bank Arena - mon ikke den ene langside bliver rimelig grøn!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce