Annonce
Give Avis

Give-egnen samlede 2,3 tons tøj ind til Syrien

Dette års Syrineindsamling foranstaltet af gruppen ‘Give Gi’r - en hjertesag’, blev igen en succes, idet man formåede at samle i alt 2,3 tons tøj ind. Privatfoto
Dette års Syrineindsamling foranstaltet af gruppen ‘Give Gi’r - en hjertesag’, blev igen en succes, idet man formåede at samle i alt 2,3 tons tøj ind til de værdigt trængende i de syriske flygtningelejre
Annonce

GIVE: Regn og blæst kunne ikke holde de gavmilde hjemme, da Give endnu engang med ‘Give Gi’r - en hjertesag’ som initiativtagere samlede tøj ind til de borgerkrigsramte syrere i flygtningelejrene.

Og det glæder en af tovholderne, Tine Sternberg, at folk stadig har overskud til at tænke på sine medmennesker i nød.

- Det har været helt fantastisk. På blot tre timer lørdag og tre timer søndag fik vi samlet 2,3 ton tøj, sko tæpper med mere ind. Et par stykker har meldt sig som frivillige til næste års indsamling, og det er dejligt med flere hænder, siger Tine Sternberg.

Hun kan igen i år tilknytte gode historier til indsamlingen. Eksempelvis har en dame gennem det sidste år strikket huer med mere.Em kvinde har været i genbrug og har købt overtøj til børn.

En mor har pakket børnetøj, tæpper og dyner til børn, som hun havde samlet gennem tid. Hendes børn havde fået fortalt om de forhold børnene i Syrien levede under, og de gav derfor deres bamser og brugte skoletasker til formålet.

Give Tandlægehus donerede 1000 kroner, som er sendt videre til en indsamling Viomis står for. De går til familier på flugt

Desuden har Fancy, Zjoos, Give Tøjcenter, Herluf Design og Grønbjerg loppemarked igen i år været forbi.

- Det indsamlede er afhentet og det meste bliver sendt allerede i denne uge, da en container med hospitalsudstyr, medicin osv. skal sendes afsted, fortæller Tine Sternberg.

Straks efter indsamlingen blev tøjet pakket i varebilen og sendt afsted med folk fra Viomis bag rattet. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce