Annonce
Give Avis

Give El klar med større butik til Sorte Dage

Annonce

GIVE: Give El i Vestergade er i år på mange områder endnu bedre rustet til at tage imod kunderne til Sorte Dage. Som vi alle ved, handler det  i år om covid-19 restriktioner med afstand, mundbind osv., og på den konto kan man roligt bogføre, at det er godt timet, at butikken nu er blevet pænt større.

- Sagt med et glimt i øjet, så har vi pga. de nye coronaregler og restriktioner om afstand med mere valgt at bygge til i butikken så vores kunder får mere plads at komme rundt på, lyder det fra indehaver Bo Kristensen med glimt i øjet og et stort smil.

Efter en velplaceret albue i ribbenene fra hustruen Ulla, retter den muntre elektriker dog sit udsagn til noget, der er tættere på den faktuelle sandhed, Altså ingen alternative facts eller fake news her.

- Nej pjat, griner Bo Kristensen og fortsætter, mens han gnubber de ømme ribben.

- Vi har længe manglet pladsen i butikken. Dem har vi nu, og så passer det jo perfekt med de ekstra kvadratmeter, vi nu råder over, i forhold til coronarestriktionerne. Vi er så småt færdige med ombygningen, og vi syntes bestemt, at vores butik er et besøg værd, lyder det simultant fra Ulla og Bo Kristensen.

Annonce

Også søndagsåbent

Butikken har helt i tidens ånd spritstandere stående ved begge indgange og ekstra sprit stående ved disken og ved hvidevarerne.

- Vi tager vores forholdsregler, så kunderne kan trygt komme og handle hos os, fastslår Ulla og Bo Kristensen

Hos Give El har man valgt at køre med minus 20% på alle ikke nedsatte varer fredag d. 27/11, lørdag d 28/11 og søndag d 29/11.

Ulla og Bo har i år valgt at lave lodtrækninger alle tre dage i butikken med en ny vare hver dag, så kommer man i butikken alle dagene, er man selvfølgelig med i konkurrencen om dem alle. Der er blandt andet en kaffemaskine til en værdi af 1499 kr. på højkant.

- Vi holder også åbent om søndagen, da Kop & Kande-kæden ligesom de forgangne år kører med søndagstilbud, hvor vi udover det jo så også kører med de minus 20%, siger Ulla Kristensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Give Avis

Træning på nettet: FrokostFit med Bo

Annonce