Annonce
Give Avis

Give Fremad spiller historisk fodboldkamp - uden tilskuere

Give Fremads JS-oprykkere lægger ud med første turneringskamp lørdag den 10. april klokken 14.00 på Give Stadion mod FC Skanderborg.Foto: Jim Hoff
Det er en historisk kamp der fløjtes i gang lørdag klokken 14.00 på Waldstadion i Give, når Give Fremads 1. hold for første gang i historien løber på banen som jyllandsseriehold. En vildt spændende opgave, som desværre skal spilles uden tilskuere.

GIVE: Lørdag den 10. april bliver en dag, der går over i Give Fremads fodboldhistorie. Denne dag spiller klubben sin første kamp nogensinde som jyllandsserieklub, og det endda hjemme på Give Stadion.

Under normale omstændigheder en kamp, der sagtens kunne have hevet 250-300 tilskuere ud på stadion. Men vi lever stadig med den tunge coronasten i rygsækken, og det betyder, at tilskuere desværre ikke er tilladt. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv.


Annonce

Det handler om, at vi kommer tilbage på sporet både mentalt og spillemæssigt, og vi går til opgaven med en stærk tro på, at vi finder tilbage til vores vanlige stil

Brian Sølund, cheftræner Give Fremad


Nuvel, kampen skal jo spilles under alle omstændigheder, og efter en noget hård påske med to nederlag til Brande og Grindsted i holdets to sidste testkampe, var der til den afsluttende træning torsdag aften lagt op til ransagelse og målrettet fokus på at få den rigtige attitude og de holdmæssige dyder på plads igen.

Så er det nu, d'herrrer!

Holdets trænerduo Brian Sølund og Kristian Rasmussen satsede på at få banket noget gejst og disciplin ind i truppen inden lørdagens opgør mod FC Skanderborg, og udover at italesætte attitudeudfordringerne var der også fokus på at få sat skik på den defensive disciplin.

- Det handler om, at vi kommer tilbage på sporet både mentalt og spillemæssigt. Holdet har ikke fået fulgt op på den gode start i de to første testkampe, og vi har ledt en del efter det momentum, som vi havde i efteråret, hvor det hele bare kørte på skinner. Der ligger et stort stykke arbejde foran både os og spillerne, men vi går til opgaven med en stærk tro på, at vi finder tilbage til vores vanlige stil, siger Brian Sølund, der forventer at se et topmotiveret hold gå på banen til den historiske kamp.

Kampen på lørdag vil ifølge cheftræneren udover stor kampgejst blive tilgået med ydmyghed og man vil indledningsvist se et afbalanceret Givemandskab, der vil have fokus på de basale ting i spillet.

- Vi vil ikke komme blæsende ud, som vi ellers ofte har gjort. Vi skal i starten spille klogt, måske lidt simpelt, og den vej rundt arbejde os ind i en rytme og så derfra forsøge at spille vores styrker ud.

Annonce

Skadesfri trup klar til opgaven

Brian Sølund har kigget video på FC Skanderborg, så han har en god idé om, hvad det er for en modstander man skal op imod.

- Et ungt løbeivrigt hold, der kommer med et højt tempo, så vi skal være mere end klar fra starten, pointerer Sølund.

Trænerduoen har udtaget følgende trup til den historiske opgave:

Jan D. Rasmussen, Marinus Kristensen, Victor Andersen, Mathias Nørtoft, Kasper Larsen, Mathias Bargmann Mortensen, Peter Christensen (capt.), Nikolaj Knudsen, Martin Østergaard, Mads Birk Østergaard, Magnus Bitsch, Jonas Schütt Hansen, Roar Mahler Johannesen og Kristoffer Larsen (debut).

En trup, der er næsten identisk med den, der hentede oprykningen hjem i sidste sæson. Eneste nye spiller er Kristoffer Larsen, der er lillebror til forsvarets styrmand, Kasper Larsen. Larsen junior kan få debut på lørdag efter at have været ude et par sæsoner med en knæskade.

Der er kampstart klokken 14.00, og kampen kan følges via Facebooksiden Give Avis  - nyheder med nærhed, hvor der løbende vil blive lagt opdateringer og fotos fra kampen op.

Game on!!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce