Annonce
Give Avis

Give GIF sætter strøm til kæmpe LAN-event i Ikærhallen

Give GIF og Team Gallus fra Farre inviterer i samarbejde med halbestyrer Martin Schmidt til stort LAN-party i Ikærhallen den 28 og 29. marts. På billedet ser vi fra venstre Per Kokkendorff fra Farre IF, halbestyrer Martin Schmidt og Kenneth Pedersen, Give GIF.FOTO: Jim Hoff
Give GIF, DGI og Team Gallus fra Farre IF har slået pjalterne sammen for at traktere vores unge medborgere med en fed omgang LAN-event med dertil hørende ekstra aktiviteter af både social og fysisk karakter.
Annonce

GIVE: -Hej Give GIF. Kunne det ikke være fedt med et stort LAN event her i Ikærhallen?

Sådan lød starten på en henvendelse sidst i november måned 2019 fra halbestyrer Martin Blandebjerg Schmidt og Kom og Træns centerleder Bo Mau Petersen. Beskeden var målrettet bestyrelsen i Give GIF, og her blev der straks tændt masser af idélamper.

- Vi sagde straks ja, men på den betingelse, at vi kunne få de driftige herrer med ude fra Farre IF/Esport, fortæller Kenneth Pedersen der er intern formand i Give GIF..

E-sportsdrengene i Farre er kendte for at være hurtige på aftrækkeren, så her tøvede man ikke et sekund med et positivt svar. Og allerede ugen efter blev der dannet en styregruppe med det formål at afholde Lanparty i Ikærhallen den sidste weekend i marts 2020.

-Med stor hjælp fra en Esportskonsulent ved DGI blev projektet rigtigt sparket i gang, og ugen op til jul frigav vi billetter til eventet på givegif.dk. Vi har allieret os med et professionelt LAN firma, som sikrer stabile servere. Stofa har lovet at sikre uafbrudt forbindelse til nettet, fortæller Kenneth Pedersen.

Give GIF og Team Gallus fra Farre inviterer i samarbejde med halbestyrer Martin Schmidt til stort LAN-party i Ikærhallen den 28 og 29. marts. På billedet ser vi fra venstre Per Kokkendorff fra Farre IF, halbestyrer Martin Schmidt og Kenneth Pedersen, Give GIF.FOTO: Jim Hoff
Annonce

Gaming - men også masser af andre aktiviteter

Han fortæller, at det har været vigtigt for Give GIF og Farre IF, at alle kan deltage, at målet er socialt samvær blandt unge med samme interesse indenfor Esport og ikke mindst, at eventet indeholder muligheder for fysiske aktiviteter. Derfor planlægges der meget mere end ”blot” gaming.

- Vi kommer til at tilbyde flere forskellige aktiviteter i løbet af det døgn eventet kører. På idéplanen er blandt andet en Nerf-bane, Tarzan-rum, bordfodbold, pool, Lego med mere. Vi håber, at ideerne bliver til virkelighed, lyder det med begejstring fra Kenneth Pedersen.

Rent e-sportsmæssigt vil der blive afviklet konkurrencer/turneringer i CS:GO, Fortnite, FIFA og Minecraft, men uanset hvad man spiller, eller hvad man spiller på, skal vi hilse fra arrangørerne og sige, at man er hjerteligt velkommen.

Annonce

Overnatning en mulighed

Til de der allerede nu sidder og tripper forventningsfuldt, kan avisen oplyse, at hele programmet så småt er ved at finde sin form og vil blive offentliggjort i løbet af januar på www.lanpartygive.dk

Kenneth Pedersen oplyser, at der er mulighed for deltagelse i 12 timer eller 24 timer(med overnatning). Begge billettyper indeholder hovedmåltider med drikkevarer til. Eneste krav for overnatning(24 timers billet) er, at man går i 5. klasse eller derover.

Gennem hele døgnet vil der være voksne til stede – som vil sikre at alle får en god oplevelse.

Og så her på falderebet en lille venlig opfordring fra Kenneth Pedersen:

- Går man som voksen/forældre og tænker, ”det kunne jeg godt tænke mig at hjælpe et par timer med at få afviklet” – så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi skal nok finde plads til alle de frivillige hænder, der måtte melde sig, lyder det fra Pedersen med et stort smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce