Annonce
Give Avis

Give Golfklub ansætter ny cafebestyrer

Lissi Madsen er golfklubbens nye cafébestyrer, og den i Farre bosiddende 46-årige kvinde tiltræder 1. februar. Privatfoto
Det bliver Lissi Madsen, der pr. 1. februar tiltræder som ny cafebestyrer i Give Golfklub. I et stærkt ansøgerfelt var det den 46-årige kvinde fra Farre, der stod stærkest i billedet.
Annonce

GIVE: Bestyrelsen i Give Golfklub kan nu meddele, at klubben har fundet en ny bestyrer til klubbens cafe/restaurant. I et stærkt ansøgerfelt, faldt valget på den 46 årige Lissi Madsen fra Give.

Et enigt ansættelsesudvalg bestående af både bestyrelsesmedlemmer og fagpersoner pegede på Lissi Madsen.

- Det er med stor tilfredshed og glæde, at vi kan oplyse, at vi har ansat Lissi Madsen som cafebestyrer. Hun kommer med energi, udstråling og en masse gode ideer. Hun er kendt i lokalområdet omkring Give som en meget smilende person, som er rigtig god til at lave mad. Det er jo ikke det dårligste prædikat at have siddende på sig, siger Stephen Bihl, der er formand i golfklubbens bestyrelse.

Et kig på Lissi Madsens cv afslører, at hun tidligere har bestredet forskellige stillinger, hvor omdrejningspunktet har været, madlavning, drift af kantiner og køkkener; senest har hun været kantineleder ved Super Wood i Hampen.

- Sideløbende med ovenstående har Lissi Madsen lavet mad til en masse fester, deltaget i foreningsarbejde og drevet en ungdomsklub i Farre, så det er en driftig person vi har fået ansat, konstaterer Stephen Bihl

Han kan ydermere oplyse, at Lissi Madsen tiltræder som bestyrer 1. februar 2020 og har første arbejdsdag mandag den 3. februar. I februar vil Lissi Madsen være i klubben på halv tid og fra 1. marts på fuld tid.

- Den "blide" opstart skal gerne være med til at give Lissi en god mulighed for at lære klubbens medlemmer at kende, herunder at få indgået aftaler med "klubber i klubben" i relation til planlægning af sæsonen. Fra bestyrelsens side håber vi, at alle medlemmer vil tage rigtig godt imod Lissi, lyder opfordringen fra Stephen Bihl.

Lissi Madsen er golfklubbens nye cafébestyrer, og den i Farre bosiddende 46-årige kvinde tiltræder 1. februar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce