Annonce
Give Avis

Give/Grønbjergs piger måtte strække våben overfor FC Horsens

Pokalnederlag til Give/Grønbjerg, der tabte på 5-1 til FC Horsens Liga 1. Indskiftet Horsensspiller nettede 4 gange i 2. halvleg.
Annonce

GIVE: Selvom Give/Grønbjerg-pigerne tabte med hele 5-1, blev det en pokalkamp med fin fodbold.

Give/Grønbjerg-pigerne mødte for 2. gang FC Horsens fra Liga 1 i pokalturneringen. Som U15 slog Give/Grønbjerg FC Horsens med 3-0, men denne gang var rollerne byttet om og FC Horsens kunne rejse hjem med en 5-1 sejr i baggagen.

Allerede efter 2 min. blev holdets topscorer Sophia skadet så der måtte tænkes nye offensive tanker. I forbindelse med den følgende udskiftning benyttede FC Horsens den lille usikkerhed til at bringe sig foran med 0-1.

Pigerne mistede dog ikke troen, og det blev faktisk til et par rigtig store chancer, uden at bolden blev puttet i kassen og samtidig spillede 3-mandsforsvaret med Bibi, Ågren og Karoline noget af det bedste her i foråret. Så troen på sejr var intakt ved pausesnakken.

Nu spillede de to hold en træningskamp før sommer, kort efter at der var givet tilladelse til fodbold efter Corona, hvor FC Horsens vandt 5-0. I denne kamp scorede Horsens-pigen Mathilde Østrup alle 5 mål i 2. halvleg.

Samme Mathilde Østrup blev også skiftet ind i pausen af aftenens pokalkamp, hvilket de rutinerede trænere på sidelinien nok burde have set. Hun præsterede nemlig 4 flotte "kasser" i 2. halvleg og det på trods af meget godt Give/Grønbjerg spil, et enkelt mål af Jasmin samt igen en del brændte skud og chancer.

Pokalkampe mod højererangerende hold er sjove, men man bliver også hurtigt straffet for sine fejl. Her til denne kamp var det taktikken, der fejlede fra sidelien og ikke så meget pigernes fight og til tider ganske fine spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce