Annonce
Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Hanne Lund - formand GHE overrækker her gavekort på 10.000 kroner til en glad Lotte Jensen fra Give, der vandt konkurrencen i 2020. Foto: Jim Hoff
Give Handel og Erhverv har kørt konceptet 'juleshopping' i 10 år, og det har hen over årene betydet gevinster for pænt over en halv million til borgerne i Give og omegn. Konceptet fortsætter her i december 2021, og vinderoddsene er gode.

GIVE: GIVE: Knap har røgskyerne lagt sig efter de "Black Friday" og den officielle juletræstænding i Give, før Give Handel & Erhverv og Give Avis atter er på spil med foreningens og avisens nu 10-årige succesrige samarbejde omkring konceptet ”Juleshopping i Give”.

Efter tilløbsstykket med udtrækningen af gavekort for 25.000 kroner i forbindelse med dette års udgave af Black Friday, fortsætter Give Handel & Erhverv med at udlodde gavekort til byens kunder.

Der er i julemåneden sat gavekort på højkant for 70.000 kroner fra de aktive medlemmer af Give Handel & Erhvervs butikker i Give. Vi gentager lige: 70.000 kroner i gavekort!

Annonce

10.000 lige i hånden til ekstra julegaveluksus

Der uddeles 300 gavekort á 200 kroner samt en kontant gevinst på 10.000 kr. Kuponer til konkurrencen kan findes og udfyldes i butikkerne.

Vinderen af den store gevinst på 10.000 kroner vil blive ringet op af handelsstandsforeningens formand, og så vil det blive aftalt, hvilken dag, at pengene skal bruges.

Her får vinderen følgeskab af avisens redaktør og journalist (det er én og samme person), som vil følge med rundt i butikkerne, tage billeder og lave en reportage fra den gratis og muntre handelstur i Jyllands hyggeligste handelsby.

Annonce

Juletegninger igen i år: Børnene kan vinde fine gaver

Det er let at deltage i jagten på de mange gavekort: I de butikker, der er medlemmer af Give Handel & Erhverv, får man udleveret kuponer, som man skal blot udfylde og aflevere i de ”postkasser”, der er specielt fremstillet til lejligheden og stillet op i butikkerne.

Vinderne bliver informeret samme dag, de udtrækkes, fredag den 17. december, så der er en del dage at bruge pengene i, inden juleklokkerne ringer julen ind i land og by.

Og så tænkes der også specifikt på børnene igen i år, idet Give Handel og Erhverv hver søndag i advent udtrækkes gaver til byens artige børn.

Det er her ved julemandens hus på Torvet, at børnene kan lægge deres tegninger i postkassen- og måske blive de heldige vindere af nogle fine gaver. Foto: Jm Hoff

- Hvis man i løbet af ugen lægger ønskeseddel med alder, navn og telefonnummer - og gerne med en flot tegning i postkassen ved julemandens hus, så udtrækker julemanden 3 vindere hver adventssøndag, oplyser GHEs formand Hanne Lund.

Butikkernes åbningstider vil løbende fremgå af annoncer her i avisen i ugerne op til jul.


Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Efter rekordåret 2021: Give Vandværk ser ind i eksplosiv vækst i 2022

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Annonce