Annonce
Give Avis

Give Handel og Erhverv har fået ny formand

GHE bestyrelsen pr 25. maj 2021: Fra venstre er det sekretær Hanne Juhl, kasserer og næstformand Søren Grunnet, formand Hanne Lund, Brian Kjeldberg og Marianne Dragsbæk. Foto: Jim Hoff
Efter seks år på pinden som formand takker Susanne Sandholm, danbolig, af i bestyrelsen i Give Handel og Erhverv. Ny formand er Hanne Lund fra Revisionskontoret Erling Lund.

GIVE: Give Handel og Erhverv har på foreningens generalforsamling tirsdag den 25. maj valgt en ny bestyrelse -og en ny formand.

Ejendomsmægler Susanne Sandholm takkede efter seks år af både som formand og i bestyrelsen. dermed går en lang 'regeringsperiode' til ende, og det er fuldt fortjent, at Susanne Sandholm efter seks år med masser af frivillige timer og masser af udfordringer i handelsstandsforeningens tjeneste takker af.

Hun har i den grad aftjent sin værnepligt, og kan med mere end god samvittighed overlade formandstøjlerne til jurist Hanne Lund, der er foreningens nye formand.

Annonce

Ny i bestyrelsen er filialdirektør fra Vestjysk Bank, Brian Kjeldberg,  der afløser altså Susanne Sandholm.

Ud af coronakrisen - og så handler det om udvikling

Dermed består bestyrelsen af følgende fine folk: Formand Hanne Lund (Revisionskontoret Erling Lund), kasserer/næstformand Søren Grunnet (Give Avis), Brian Kjeldberg (Vestjysk Bank), sekretær Hanne Juhl (Sportigan) og Marianne Dragsbæk (Merci).

Og den nye bestyrelse er mere end klar til at arbejde for, at foreningens medlemmer her på bagkant af coronakrisen med de deraf følgende udfordringer nu for alvor får rigtig meget gang i hjulene igen.

- Det handler både om det gode sammenhold, de fine events i byen og det konstruktive samarbejde med andre af byens foreninger - alt sammen med henblik på både at fastholde Give som en rigtig fin handelsby og som forening at være med til at at udvide og udvikle Give, lyder det som med én stemme fra de fem gode folk i bestyrelsen.

Første større event for den nye bestyrelse ryger allerede ud over ramper 4. juni, hvor der er Open By Night og Kunst- og Skulpturdag i Give.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce