Annonce
Give Avis

Give Handel og Erhverv inviterer til Forårs-Jackpot med 15.000 kroner på højkant

I slutningen af marts måned fører alle veje igen til Give. Butikkerne i Give Handel og Erhverv kommer for alvor i gavehjørnet, når de torsdag, fredag og lørdag i uge 13 åbner op for konceptet 'Forårs-Jackpot'. Foto: Jim Hoff
I slutningen af marts måned springer butikkerne i Give Handel og Erhverv for alvor over i gavehjørnet, når de torsdag, fredag og lørdag i uge 13 åbner op for konceptet “Forårs-Jackpot”.
Annonce

GIVE: Efter tre lidt grå vintermåneder er der så småt ved at være forår i luften, når vi med hastige fjed nærmer os 1. april. Og det er ikke kun blomster og planter der springer ud i fuldt flor i den behagelige anledning.

Give Handel og Erhverv er også klar til at fejre det spirende forår, og det gør foreningens mange medlemmer ved at lancere konceptet “Forårs-Jackpot”. Et koncept der lige som det længe ventede forår nok kan bringe smilet frem i borgernes ansigter.

-Når man den 28., 29. og 30. marts handler i de butikker, der er medlemmer af Give Handel og Erhverv (GHE) og afleverer sin kvittering i den butik, man har handlet i, deltager man i den store jackpot-konkurrence. Her kan man vinde sine indkøb i de pågældende tre dage tilbage i en størrelsesorden helt op til sammenlagt 15.000 kroner, forklarer Marianne Dragsbæk fra bestyrelsen i GHE.

Annonce

Muligt at vinde 15.000 kroner

Vinderne findes ved helt tilfældig lodtrækning, og der kan blive både én stor vinder eller flere vindere. Det kommer helt an på, hvor store beløb, der udtrækkes. Har den første vinder eksempelvis købt for 15.000 kroner eller derover i en butik, ja så vinder denne person hele præmiepuljen.

Det kan jo også ske, at der skal trækkes en del flere vindere, inden man når op på de 15.000 kroner, og så kommer den samlede jackpot-gevinst så bare flere borgere til gode.

-Det skal understreges, at det kun er de butikker i Give, der er medlemmer af Give Handel og Erhverv, der deltager i “Forårs-Jackpot”, og det er også kun i disse butikker, at de vundne gavekort efterfølgende kan bruges, siger Marianne Dragsbæk.

De heldige vindere får telefonisk besked i starten af uge 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce