Annonce
Give Avis

Give hentede tredie sejr i træk efter hektisk kamp mod AGF

Gives målmand Jakob Skov leverede en flot præstation i 2. halvleg med en række eminente redninger. FOTO: Jim Hoff

Give havde fredag aften de hvide fra AGF totalt på krogen midt i 1. halvleg, men den aarhusianske fisk hoppede af krogen igen, og så fik tilskuerne en unødvendig hektisk og spændende dyst

Annonce

2. division herrer pulje 2

HK Give Fremad - AGF, Århus 27-21 (12-9)

Mål for Give:

Simon Madsen 6, Kristian Klitgaard 6, Kim Nissen 4, Niclas Henriksen 4, Rolf Hessellund 3, Chris Bust 2, Sebastian Hansen 1 og Mads "Nøddesbo" Overgaard 1.

Gives Man of the Match: Jakob Skov

Vi mangler stadig det afgørende killerinstinkt. Vi bør køre dem helt over i 1. halvleg, men vi lukker AGF unødigt ind i kampen igen, fordi vi bliver for trygge og derved mister fokus.

- Martin Schmidt, Givetræner
Annonce

Lignede en storsejr, men ......

SØNDERMARKSHALLEN: Midt i 1. halvleg i fredagens aftenkamp mellem Give og AGF så det ganske lovende ud for hjemmeholdet, der grundet piratfest i Ikærhallen var blevet forvist til Søndermarkshallen i Give.

Give førte 6-2 og var godt og grundigt ved at løbe AGF'erne over ende. Men i stedet for at sætte nådestødet ind, lukkede Give gæsterne ind i kampen igen via en række tekniske fejl, sløje afslutninger og generel mangel på fokus.

Samtidig skal AGFs målmand, den tidligere Givespiller Morten Marvig, også tilskrives en del kredit for at holde sine kolleger inde i kampen, for unge Marvig leverede en rigtig flot 1. halvleg.

Give førte med 12- ved pausen, og det kunne AGF være ganske godt tilfredse med.

Annonce

Skarpskytten er tilbage

2. halvleg gik hen og blev en spændende affære, hvor den tæt på fyldte hal gyngede med på den række af følelsesmæssige op- og nedture, som hjemmeholdet udsatte sit trofaste publikum for.

De to hold lå helt tæt med Give foran med 1-2 mål gennem hele perioden, men en række 2-minutters udvisninger gjorde livet svært for hjemmeholdets spillere, der i flere minutter måtte slide med op til både 1 og 2 mand i undertalt mod et godt fightende AGF-mandskab.

Heldigvis for Give har holdet nogle enere på holdet, der kan træde ind og afgøre tingene, når det brænder på. Dem havde Give to af i 2. halvleg; den ene var den indskiftede målmand Jakob Skov, som leverede en række flotte og afgørende redninger, og den anden var genopstandne Simon Madsen, der med 4 scoringer i rap i slutfasen var med til at begrave AGF'ernes ambitioner om point i Give.

Med fire minutter tilbage af kampen stak Give af scoringsmæssigt, og det hele endte med en trods alt sikker sejr til hjemmeholdet på 27-21.

Annonce

"Mangler stadig det afgørende killerinstinkt"

Dermed har Give hentet tre sejre i træk, og det er Gives træner Martin Schmidt rigtig godt tilfreds med.

-Vi er ved at ramme nogle af de spillemæssige ting, vi gerne vil, og som vi arbejder med. Nu er truppen også ved at være klar, idet vores langtidsskadede spillere er med igen. Det betyder rigtig meget for vores spil og muligheder. Dog må vi erkende, at vi stadig mangler det afgørende killerinstinkt. Vi bør køre dem helt over i 1. halvleg, men vi lukker AGF unødigt ind i kampen igen, fordi vi bliver for trygge og derved mister fokus. Og det er ikke godt nok, konstaterer Martin Schmidt.

Give træneren erkender også, at både han selv og holdet mistede fokus og energi, fordi der blev brugt alt for mange ressourcer på at parlamentere med dommerne. Ok, det var svært at se en linje i deres måde at lede kampen på, men det må vi blive bedre til at se ud over, mener Martin Schmidt.

Annonce

God optakt til lokalbraget i Grindsted

Schmidt roser begge sine målmænd, Christian Lynggaard og Jakob Skov, ligesom Simon Madsen også får ekstra roser med på vejen. Han glæder sig også over, at bagspiller Thomas Oesen er ved at være tilbage på fuld styrke igen, ligesom der er ros til Rolf Hessellund for en god forsvarsindsats.

-Nu sætter vi al fokus mod det vildt spændende lokalopgør mod Grindsted, hvor vi skal regne med en fyldt hal i Grindsted og en garanteret både svær og spændende kamp. Men vinder vi, så er vi ved at være der i tabellen, hvor vi gerne vil være, siger Martin Schmidt.

Kampen mod Grindsted spilles lørdag den 11. november klokken 16.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Annonce